התחברות
הרשמה
הכספומטים למשיכת מזומנים עובדים בשישי שבת נכון?
22 במרץ 2013, 14:57
בנקים
כסף
כספים
כספומט
דולרים
2 תשובות
אמתת
פ
פרשתיי :-[
חיובי..
א
אשמח לכינוי מכם..
באותו הנושא:
הכרטיס הישן למשיכת כספים - איך קראו לכרטיס חיוב שהיה פעם (אולי קיים גם היום) שהיה מאפשר רק משיכת מזומן מכספומט?
אפשר *להפקיד* כסף מזומן לחשבון דרך הכספומט?
משיכה מכספומט: יש לי מינימום יומי של מזומן שאני יכול למשוך מהכספומט, השאלה שלי מתי אני אוכל להוציא שוב פעם מינימום, כעבור 24 שעות או כבר בחצות כשמתחלף התאריך?
משיכת כסף ללא כספומט - שכחתי את הקוד סודי של הכרטיס למשיכת כסף. יש דרך אחרת חוץ הכספומט?
הפקדת כסף דרך כספומט - איך מפקידים מזומן דרך כספומט? ניסיתי להכניס את האשראי ולא הייתה לי אפשרות להפקיד.
משיכת כסף מזומן מהדואר - אם אני צריכה לקבל מזומן בזמן בדואר אני אוכל להוציא את זה גם באילת אם אני תושבת אשדוד?
התמכרות לכספומטים - אני מכור לכספומטים של הבנקים בעיקר של בנק הפועלים, כל הזמן אני מוצאי כסף בכספומטים אין יום שאני לא מוצאי יש גמילה נגד זה?
היי, אם רשום לי בכספומט: עברת את גבול המשיכה היומי. מזה אומר?
האם הכספומט של הבנק שלי יקח לי עמלה על משיכת כסף?
פתחתי חשבון בנק וקיבלתי כרטיס למשיכת כסף, אני יכולה למשוך כסף רק בכספומט בבנק שלי? ואיך מפעילים את הכרטיס עם הסיסמא?
אם אני רוצה לסגור מינוס בבנק על ידי הפקדת מזומנים לחשבון, אני צריכה לבוא לבנקאית כדי להגיד שבאתי להסדיר את זה ולהפקיד מולה, או להפקיד פשוט לבד דרך כספומט?