התחברות
הרשמה
אני מכין עוגה לבית ספר, והשאלה שלי היא האם לפזר את האבקת אפייה כאשר העוגה מוכנה (מיד אחרי שמוציאים מהתנור) או שמחר בבוקר לפני שאלך, לבית ספר?
19 בפברואר 2013, 17:50
מאפים
עוגות
מתכונים
אפייה
מטבח
2 תשובות
אתה מתכוון לאבקת סוכר? אם כן אז תחכה למחר ותשים לפני שאתה הולך לבצפר.
ה
הכי הכי יפה פה
אבקת אפייה שמים לפני התנור ואם אתה מתכוון לאבקת סוכר אז תשים מחר
ד
דנוששש1997
באותו הנושא:
אני צריכה שוקולד נמס על עוגה ואין לי שום שוקולד בבית, מה אפשר לעשות?
אני צריכה להביא מחר לבית ספר עוגה, מה לעשות עוגת ביסקוויטים או עוגת שוקולד?
האם בית ספר באמת מכין אותנו לחיים האמיתיים? למה?
שאלה סופר רצינית, עוגה שנראית כמו חד קרן באמת עשויה מחד קרן?
אבקת שום הפכה לגוש - יש לי אבקת שום, תוך כמה ימים הפך לגוש שקשה לפזר, איך אפשר להחזיר לקודם?
חבר של אמא שלי מכין עכשיו בבית דיונון. הבית כשר או לא?
עוגה נופלת לאחר אפייתה - עשיתי עוגת שוקולד ובתום האפיה העוגה מורידה גובה ומתכווצת.
מה לעשות בעוגת בת מצווה - עוגת בצק סוכר וקלקר או עוגת שוקולד?
אם אני מכין ביצת עין לא תהיה סלמונלה?
יש עוגות הבית בלי חלב בתוכם? דחוף.
יש בבית עוגיות שוקולד ועוגת מייפל ועוגת שוקולד עם קוקוס, אחותי רוצה להכין פצפוצי אורז מוגזם?