5 תשובות
כן, זה בהגדרות
יש בהגדרות אני חושב
כן, בהגדרות פרטיות
כן מכבה בהגדרות את האפשרות שאנשים שמכירים אותך יראו
תכבי בהגדרות את האנשי קשר