2 תשובות
הגדרות, פרטיות, ואז את נכנבת למה שאת רוצה שיהיה פתוח לכולם ולוחצת כולם
אם את נעולה אז בהגדרות
אם לא אז כשאת עומדת להעלות סרטון יש לך שם את האופציה אחרי שאת מצלמת וזה
ממש בשלב של להעלות