12 תשובות
שזה ביזיון
שהוא הורס את המדינה
שגם הם צריכים לחיות..? צריך כסף להתקיים מה נעשה
דביל
חמישית מהאזרחים בארץ הם ערבים.
גם להם מגיע תקציב, וגם היום הם מקבלים תקציב קטן בהרבה ממה שהם אמורים (פחות משישית מהתקציב הולך לקהילה הערבית).
ואז אנשים עוד מתלוננים על זה שיש שם בעיה של פשיעה.
הוא לא מחלק את זה, הוא משקיע בדברים, כמו תחבורה, שיפור המשטרה, ועוד. זה דברים שיחזרו את עצמם, ובלי קשר שזה התפקיד של מדינה.
כמו ביבי, לא ציפיתי ממנו ליותר. אין מה לעשות, ולמי שכתב שהוא נותן לך סכום בסיסי לקיום טועה ברמות! יש להם תקציבים מטורפים! במקום להשקיע את הכסף הזה בערים כמו רמלה, בת ים ולוד שהם ערים לא ממש מפותחות עם תקציב דל, הוא שם את זה בכפרים הערביים שגם עם חמישים מליון שקל הכפר ייראה כמו פח אשפה כי זה לא מעניין אותם(אל תצאו עלי, זה עובדה)
כמו שהוא חילק לדוסקלעך.
ביבי יענו
שאם מה שאתה כותב נכון אז לגמרי הגיע הזמן.
הפשיעה בחברה הערבים מחייבת טיפול, אין תשתיות בכפרים הערביים, אין כסף למתנסים ולמגרשים נורמאלים, צריך להשקיע הרבה כסף בבתי ספר בדואים בנגב, צריך להתחיל להכיר בכפרים הבלתי מוכרים, ולא נבנתה עיר ערבית אחת(!) מאז קום המדינה, הגיע הזמן.
החברה הערבית בישראל בתת תקצוב משמעותי וכל תקציב נוסף מבורך.
שהוא בןז קטן שלא מבין כלום ממה שהוא עושה וזה פשוט עצוב שלנו מעלים את המיסים כדי שבני שרל!ע האלה יקבלו כסף חינם ועדיין ירו עלינו רקטות ויעשו הפגנות
אגב, כל המגיבים פה שבמהלך מבצע שומר החומות התלוננו על לינצ'ים שבוצעו ביהודים, שימו לב שכ80% ממבצעי הלינצ'ים היו בעלי כתבי אישום קודמים, רובם על פשיעה במגזר הערבי. זאת אומרת, הפושעים שביצעו לינצ'ים ביהודים, כבר לפני כן היו פושעים, אך זה פשוט היה בתוך החברה הערבית ולכן זה לא עניין אף אחד.
למה אני מספר את זה? כי כשאתם זועקים נגד תקצוב החברה הערבית, אתם גם זועקים נגד מיגור הפשע בחברה הערבית שבסוף פוגע בכולם, ובמיוחד בתוך החברה הערבית עצמה, אתמול היו 4 נרצחים בתוך 48 שעות.