5 תשובות
אני הייתי בול כמוך גם בן 24 ולא עובד. אבל החרדה החברתית ירדה משמעותי בזכות טיפול פסיכולוגי היום אני כבר נפגש עם חברים בסופשים והולך לחדר כושר. עדיין ממשיך לעבוד על תקשורת חברתית והצעד הבא זה עבודה. טיפול פסיכולוגי טוב זה מפתח ואל תתפשר על המטפל.
אנונימי
שואל השאלה:
ואתה מצליח לעבוד??
אנונימי
ככל שתסתגר יותר בלא לראות אנשים החרדה תגדל והמחשבות יתגברו ואתה תדעך אז אם יש איזה יציאה אפילו משהו קטן תגיד כן בכוח גם אם השדון שנמצא לך בראש אומר לך "לא עזוב אותך מה לראות עכשיו אנשים.. שחק קונטר סטרייק יותר טוב אנשים זה עם חרא " ואם אתה לא עושה הליכות בחוץ אז תתחיל לעשות תלך בכוח גם שלא באלך זה הכרחי לנפש לנשום אוויר קצת לנפש מה4 קירות. גם אם אתה תראה אנשים ברחוב ויצוצו מחשבות תלחם בזה כי זה שאתה מספר פריקה זה אומר שאתה לא מרוצה מהמצב הנוכחי שלך בחיים ואני מבין לגמרי את מה שאתה מנסה להגיד . אז תלחם בשיניים ואל תוותר ואת כל מה שרשמתי אני אומר גם לעצמי ולכל מי שעובר את החרדה הזאת... כי קל זה לא
אנונימי
ואם אתה רוצה לדבר על זה בפרטי אתה מוזמן לשלוח לי הודעה אני אשמח לדבר איתך אפילו סתם בכיף באמת רק על תוותר לעצמך ותדע שאתה לא לבד בזה
אנונימי
אני מבין אותך בטירוף ..תדע שאתה לא לבד בזה. למי שאין חרדה חברתית כמונו לא יכולים להבין את כמות העוצמה שזה משפיע על החיים שלנו אני בן 22 ויומיום זה מלחמה עצמית אני לא עובד כמעט שנה מאז שהשתחררתי מהצבא ביוני של שנה שעברה ..לאט לאט זה מתגבר ונחלש זה תלוי סיטואציה כמובן אבל המחשבות תמיד שם... זה עניין של להיכנס בפחד השקרי הזה בפרצוף ופשוט להתמודד עם כל הפאקים שבך ואני יודע שלמי שיש את החרדה הזאת זה נורא קשה לבטא את עצמך ושיבינו אותך ללכת בחוץ בתקווה שלא יצוצו מחשבות על האם אני בסדר או למה אני מוזר ואם שופטים אותי אנשים ומסתכלים עליי ומה לא .. יש לזה טיפול והוא נקרא cbt . תחקור על זה באינטרנט ותמצא מטפלת שיכולה לעזור לך כי לבד זה קשה מאוד. יש לחרדה הזאת רמות ועל כל אחד זה שונה כמובן . טיפול שיכול לעזור לך כמו שרשמו זה מפתח ואני מסכים שאסור להישען על זה. כי אם לא תעבוד על עצמך ותעזור לעצמך אז מי כן ?
אנונימי