2 תשובות
שואל השאלה:
תודה רבה רבה:-**
אנונימית
מצרכים
1 חבילת ספגטי דקים
1/4 כוס שמן זית
3 שיני שום כתושות
1 בצל קצוץ דק
2 עגבניות בשלות, קלופות וקצוצות או מגורדות
1/2 כף סוכר
מלח+פלפל שחור גרוס
3-4 עלי בזיליקום קצוצים
2 כפיות אורגנו קצוץ או יבש
3/4 כוס מים
אופן ההכנה
מבשלים את הספגטי, כמה דק’ לפני שהרוטב מוכן.
במחבת עבה, שמים שמן, ומטגנים 3 שיני שום כתושות ו1 בצל קצוץ דק.
מוסיפים 2 עגבניות קלופות מגורדות או חתוכות לקוביות, ומערבבים. מבשלים 5-7 דק’.
, 1/2 כף סוכר, 1 כף פפריקה מתוקה, כמה עלי בזיליקום קצוצים, אורגנו ומלח + פלפל שחור גרוס.
מערבבים היטב, מוסיפים 3/4 כוס מים ומבשלים עד לריכוך וצמצום הרוטב, כ-5 דק’.
שופכים הכל על הספגטי המוכן ואוכלים כמובן בליקוק האצבעות.
באותו הנושא: