2 תשובות
בקערה אחת שימי ביצה עם חרדל בקערה שניה שימי פירורי לחם ואז שימי בביצה ואז בפירורי לחם ואז בשמן הרותח
אנונימית
בטח אהובה!
תקחי חזה עוף ותחקי שיופשר.
תוך כדי תכיני שתי קערות, בקערה אחת תשימי 2 ביצים וכף חרדל/2 כפות בחירה שלך. בקערה השנייה תשימי פירורי לחם לבחירתך. אופן ההכנה:
תשימי את החזה עוף בתערובת של החרדל והביצה ולאחר מכן תשימי את זה בפירורי לחם, לא לשכוח לחמם מחבת עם שמן, וזהו סיימת!! עכשיו נשאר רק לשים את זה במבחבת ויוצא לך שניצל מקסים!
בתיאבון