5 תשובות
עד שעתיים ב180 מעלות לא צריכה להיות בעיה, עכשיו כדאי לראות אחרי שעה שזה בסד, ר אבל עד שעתיים 180 הכל בסדר.
אני מאמינה שלשעתיים זה בסדר, כמו שאמרו מעליי.
אני אישיתי בדר''כ לא אופה איתה יותר משעה..
ולפעמים אני עושה יותר מ-180 מעלות והכול בסדר.
ועם המכסה אסור לחמם כמו שאני יודעת, הוא נועד לאחסון (לסגירה של מה שהכנת) לאחר האפיה (:
מכסה מקרטון א ס ו ר! יש בו דבק
תבנית עד 180-200, מעלות, אפילו למשך זמן ארוך יחסית אין כל בעיה
חיים אופק מומחה סטיפס
ערב-טוב.
תבניות אלומיניום נועדו לשימוש בחום גבוה/גבוה מאוד, חום שהמאכל זקוק באפיה/צליה, הזמן, תלוי שוב כמה זמן המאכל/העיסה יהיו מוכנים, בשביל זה נועדו התבניות הללו.
המיכסה נועד לכסות את המאכל המוכן. לא אופימ/צולים עם מיכסה מקרטון. (את זה כבר כתבו לפני).
ב ה צ ל ח ה
חשוב לדעת חומר אלומניום מסוכן לבריאות לצערנו החומר מתערבב עם המזון והתחנה האחרונה שלו היא המוח כאשר פותחים מוח של חולי אלהיימר מוצאים כמויות גדולות של אלומניום.
אבל כמובן שאלומניום מתאים לטמפרטורת גבוהות אם לא איכפת לך מהבריאות

לידעתך גם סירי אלומניום אסורים לפיכך כולם עוברים לסירים עשויים נירוסטה STEINLESS STEEL 18.10 כמובן שיש תבניות שעשויות מנורסטה נירוסטה ואלומניום ניראים דומים
לשניהם גוון אפור אבל נירוסטה זו פלדה שטובה לבריאות.

לידיעתך גם כול הסירים הזולים הציבעוניים עשויים מאלומניום ומצופים בצבע שחור שעוד יותר מסוכן בקיצור ממליץ לך לקנות תבנית מנירוסטה
שושי
באותו הנושא: