התחברות ל

ההזדהות נכשלה, נסה שנית!
אם שכחת את הסיסמה שלך לחץ כאן
עדיין לא הצטרפת לסטיפס?  להרשמה לאתר
התחברת בהצלחה!

הכנת טריפל נקטרינות טבעוני - איך להכין טריפל נקטרינות טבעוני?


‏יום חמישי ‏11 ‏יוני ‏2015 מאת: מערכת סטיפס  
איך מכינים טרייפל נקטרינות טבעוני?


הטרייפל הוא קינוח בריטי שמורכב מכמה שכבות ומוגש בכלי גדול או בכלים אישיים.
גרסה ישראלית שמורכבת מ-3 חלקים: בחלק תחתון יש נקטרינות צלויות, במרכז קרם גבינה ובחלק עליון פירורי שטרויזל.

המרכיבים:
========

נקטרינות צלויות:
4 נקטרינות
סוכר וניל
מיץ לימון

שכבת הגבינה:
250 מ"ל שמנת צמחית (מיכל)
¼ כפית תמצית וניל
2 כפות גדושות אבקת אינסטנט פודינג בטעם וניל
4 כפות סוכר
300 גרם גבינת טופו

פירורי שטרויזל:
50 גרם (⅓ כוס) קמח
50 גרם (⅔ כוס) שקדים טחונים
50 גרם (¼ כוס) סוכר לבן
50 גרם מחמאה

אופן ההכנה:
=========
נקטרינות צלויות:
חותכים נקטרינות לפרוסות ומניחים בתבנית שרופדה בנייר אפייה.
בוזקים מעל מעט סוכר וניל, סוחטים מעל מעט מיץ לימון ומעבירים לתנור שחומם ל-190 מעלות.
אופים עד שהנקטרינות רכות למחצה. מוציאים את התבנית ומניחים לנקטרינות להצטנן.
לאחר שהנקטרינות התקררו מניחים אותן בתחתית של הכלי שמיועד להגשה.

שכבת הגבינה:
מקציפים יחד שמנת צמחית, תמצית וניל, אינסטנט פודינג וסוכר עד שמקבלים קציפה רכה.
מניחים את הגבינה בקערה ועליה מניחים את הקציפה. מקפלים בעזרת מרית ומאחדים ביניהן.
מעבירים את התערובת לשק זילוף ומזלפים מעל הנקטרינות. אם אין שק זילוף, יוצקים בעזרת כף.

פירורי שטרויזל:
מערבבים קמח, שקדים טחונים וסוכר לבן בקערה. מוסיפים את המחמאה וממוללים בעזרת כפות הידיים עד לקבלת פירורי "חול".
מעבירים את השטרויזל לתבנית ואופים בתנור שחומם ל-160 מעלות כ-15 דקות עד קבלת צבע חום זהוב.
מוציאים התנור ומצננים. שומרים בקופסה עד ההגשה.
לפני ההגשה מפוררים את הפירורים מעל שכבת הגבינה ומגישים.

הערות:
ניתן להכין גם עם תאנים.

בתיאבון!
 
דירוג:
(1 מדרגים)