התחברות ל

ההזדהות נכשלה, נסה שנית!
אם שכחת את הסיסמה שלך לחץ כאן
עדיין לא הצטרפת לסטיפס?  להרשמה לאתר
התחברת בהצלחה!

קליית ערמונים - מהן הדרכים לקליית ערמונים?


‏שבת ‏07 ‏אוגוסט ‏2010 מאת: מערכת סטיפס  
איך קולים ערמונים?

הנה שתי דרכים לקליית ערמונים:

1. חורצים בחלק העליון של הערמונים צלב, מניחים אותם בתבנית מים קרים וקולים בתנור בטמפרטורה של 220 מעלות כרבע שעה. הערמונים מוכנים כאשר קליפתם החיצונית מתפוצצת.

2. באותה הדרך, אך במקום לשים את הערמונים במים, מכסים אותם היטב בשמן זית.

3. לקלות את הערמונים בסיר חרס לאפיית תפוחי אדמה.
 
דירוג:
(44 מדרגים)