התחברות ל

ההזדהות נכשלה, נסה שנית!
אם שכחת את הסיסמה שלך לחץ כאן
עדיין לא הצטרפת לסטיפס?  להרשמה לאתר
התחברת בהצלחה!
טיפים בתגית: שניצל
בחר תגית לחיתוך או הזן טקסט לחיפוש בתוצאות:
מה הערך הקלורי של כריך שניצל?

בכריך שניצל המוגש בביתי קפה יש 890 קלוריות.
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 30/03/2017

דירוג:
(1 מדרגים)

איך מוסיפים טעם לשניצל?

לשדרוג טעמו של השניצל יש להוסיף לבלילת הביצה הטרופה מספר תבלינים (מלח, פלפל שחור, פפריקות מתוקה וחריפה, מעט קארי) והסוד- כפית רוטב שום או ממרח שום ושמן זית. מערבבים היטב לבלילה חלקה. טובלים את חזה העוף ומצפים בפירורי לחם מוזהבים ומטגנים.
מוסר הסטיפ: מושלם שכזה בתאריך: 24/11/2016

דירוג:
(8 מדרגים)

איך דופקים שניצלים ללא לכלוך?

בכדי להימנע מלכלוך כשאר משטחים חזה עוף לשניצל יש להכניס את קרש החיתוך לתוך ניילון ולדפוק את השניצל על הניילון, בנוסף ניתן לשים ניילון גם על חזה העוף עצמו בכדי למנוע מחתיכות להתעופף. בתום העבודה, מסירים את הניילונים ומשליכים לפח ומקבלים משטח עבודה נקי.
תגיות: שניצל,‏ מטבח,‏ נקיון,‏ פסח,‏ חגים,‏ בישול
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 02/04/2014

דירוג:
(7 מדרגים)

ערך זה עבר לסביבת דיסקבר
באפשרותך לצפות בו על ידי מעבר לקישור הבא:
"איך להכין שניצל כרובית?"
איך מכינים שניצלונים בשומשום?

הנה מתכון לשניצלונים בשומשום האהוב מאד על ילדים, אך מתאים גם למבוגרים:

המצרכים:
======

1 ק"ג חזה עוף חתוך לפרוסות מאורכות

4 ביצים

שום כתוש

חרדל

רוטב צ'ילי

קמח

שומשום

שמן לטיגון


אופן ההכנה:
========

1. להניח זו לצד זו שלוש קערות, האחת עם קמח, השנייה עם הביצים וכל התבלינים והשלישית עם השומשום.

2. לחמם שמן קנולה במחבת.

3. לטבול את השניצלונים לפי הסדר בקמח, בביצים ובשומשום, להנמיך את האש ולטגן עד להזהבה.

4. להניח מספר דקות על נייר סופג ולהעביר לכלי הגשה.

בתיאבון!
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 07/11/2012

דירוג:
(11 מדרגים)

איך מכינים פירורי לחם מתובלים?


הנה מתכון להכנת פירורי לחם מתובלים:

המצרכים:
========
שאריות לחם

שמן

מלח

פלפל שחור

אפשרות: אורגנו, אבקת שום, רוזמרין


אופן ההכנה:
===========
1. לייבש על מגש שאריות לחם לפי הכמות הדרושה.

2. לטחון במעבד מזון את הלחם עד שנוצרים פירורים.

3. לתבל את פירורי הלחם בתבלינים (לחשב לפי כפית וחצי שמן, רבע כפית מלח ופלפל בנדיבות על כל שתי כוסות של פירורי לחם).

4. לפזר את הפירורים המתובלים על תבנית עם נייר אפייה ולאפות 6 דקות בחום של 180 מעלות. לערבב פעמיים - שלוש בזמן האפייה.

5. לצנן לגמרי, להעביר לצנצנת אטומה ולשמור במשך שבועיים - שלושה. ניתן לשמור לאורך זמן רב אם מאחסנים במקפיא.
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 13/03/2012

דירוג:
(2 מדרגים)

איך מטגנים שניצלים בצורה נכונה?

בכדי לטגן שניצל בצורה טובה יש למלא במחבת 1/2 ס"מ עד 1 ס"מ של שמן ולהתחיל בטיגון כאשר השמן חם מאד אך לא רותח.

תגיות: שניצל,‏ שניצלים,‏ שמן,‏ טיגון,‏ מטבח
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 07/12/2011

דירוג:
(7 מדרגים)

איך מכינים שניצלים פריכים?

כך מכינים שניצלים פריכים:

לפני טיגון השניצל מכינים שלוש צלחות באחת שמים קמח, בשנייה ביצה מקושקשת ובשלישית פרורי לחם בתוספת התיבול האהוב עליכם. טובלים את חזה העוף בקמח, לאחר מכן בביצים ולבסוף בפרורי הלחם ומכניסים לטיגון במחבת עם שמן חם.

בתיאבון!
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 05/12/2011

דירוג:
(14 מדרגים)

במה אפשר להשתמש במקום פירורי לחם בהכנת שניצל?


נתקעתם בלי פירורי לחם? - במקום פירורי לחם ניתן להשתמש בדברים הבאים לטיגון שניצל:

- פירורי ביסלי

- פירורי קורנפלקס

- אבקת פלאפל

- פירורי מצה
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 05/12/2011

דירוג:
(6 מדרגים)

ערך זה עבר לסביבת דיסקבר
באפשרותך לצפות בו על ידי מעבר לקישור הבא:
"איך להכין שניצלונים פריכים?"
ערך זה עבר לסביבת דיסקבר
באפשרותך לצפות בו על ידי מעבר לקישור הבא:
"איך להכין שניצל דל שומן?"
איך גורמים לציפוי השניצל להיות פריך יותר?

בכדי לגרום לציפוי השניצל להיות פריך יותר יש להכניס את השניצל, לאחר טבילתו בביצה ופירורי לחם, לתוך המקפיא. השאירו אותו במקפיא למשך עשר דקות ואז הוציאו אותו וטגנו כרגיל.
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 01/10/2010

דירוג:
(13 מדרגים)

כמה קלוריות יש בשניצל?


זה כמובן תלוי בסוג ובגודל, אך במנת שניצל מטוגן במשקל 250 גרם יש לרוב 250 קלוריות.

בשניצלים עתירי שומן יש כ-200 קלוריות לכל 100 גרם.
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 14/05/2010

דירוג:
(35 מדרגים)

אם נשאר לחם שלא רוצים לזרוק או שהלחם כבר התייבש ואי אפשר לאכול אותו אפשר להכין ממנו פירורי לחם (לשניצל וכו') ומנסיון, זה יוצא הרבה יותר טעים מפירורי לחם רגילים:

1. לוקחים את הלחם וחותכים אותו לחתיכות

2. מחממים בתנור עד שהכל מתייבש

3. טוחנים את הלחם שהתייבש בבלנדר או אפשר אפילו ביד ושמים בקופסא את פירורי הלחם מתוצרת ביתית - גם טעים יותר וגם חסכוני! :)



איילת מציעה גם:

- אפשר גם לחתוך לקוביות, למרוח בשמן עם שום ומלח ולהכין קרוטונים.

- אפשר להשרות במים, לסחוט היטב ולהכניס לתערובת לקציצות.
מוסר הסטיפ: טלי בתאריך: 24/04/2009

דירוג:
(16 מדרגים)

ערך זה עבר לסביבת דיסקבר
באפשרותך לצפות בו על ידי מעבר לקישור הבא:
"איך לחמם שניצלים במהירות?"
ערך זה עבר לסביבת דיסקבר
באפשרותך לצפות בו על ידי מעבר לקישור הבא:
"איך להקפיא שניצלים לכל השבוע?"
ניתן להקפיא שניצלים מתובלים ומצופים בביצה ופירורים, כך שכשצריך - שנותר רק לטגנם.
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 23/12/2008

דירוג:
(6 מדרגים)

איך מכינים שניצלים טעימים?


להכנת שניצלים טעימים, יש לצפות אותם בפירורי שקדים וטיפונת אבקת שום בפנקו, עם קוקוס טחון וגרד תפוז.

אני מכינה מרצועות של חזה עוף. מ-3/4 ק"ג. כל טעם בשקית גדולה שתכיל את הכל לנער ולשקשק עד לציפוי מלא ניתן לעזור בידיים. עם הביצים שיידבק. קודם לנער בקמח לציפוי דק, אחר כך הביצים ואז המעטה. הכל באותה שקית והיופי שזה נזרק אחר כך היישר לפח.

להכין רוטב חמוץ מתוק להגשה עם מים, חומץ, סוכר חום, מלח, פלפל וקצת אבקת מרק. להרתיח, לצמצם ולהגיש ליד עם אורז ותפוחי אדמה.

מנסיוני גם מבוגרים לא אדישים למאכל.
מוסר הסטיפ: נורית פלד בתאריך: 29/11/2008

דירוג:
(15 מדרגים)

איך מכינים שניצל טעים לילדים?

שניצל מצוין לילדים יהיה כזה שבו השתמשתם בתערובת של חצי כמות פירורי לחם וחצי כמות של קורנפלקס מתוק (עם דבש), שטחנתם מראש.

קריספי וטעים מאד והם ילקקו את האצבעות!
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 27/11/2008

דירוג:
(20 מדרגים)

ערך זה עבר לסביבת דיסקבר
באפשרותך לצפות בו על ידי מעבר לקישור הבא:
"איך להכין שניצל ללא ציפוי?"