התחברות ל

ההזדהות נכשלה, נסה שנית!
אם שכחת את הסיסמה שלך לחץ כאן
עדיין לא הצטרפת לסטיפס?  להרשמה לאתר
התחברת בהצלחה!
טיפים בתגית: פיקניק
בחר תגית לחיתוך או הזן טקסט לחיפוש בתוצאות:
איך מנקים את התרמוס?


לניקוי של תרמוס, הכי טוב להשתמש בסודה לשתיה (ראו בתגית "תרמוס, נקיון, סודה לשתיה").

במידה ואין ברשותכם סודה לשתיה, הכניסו לתרמוס פרוסות לימון שכבר השתמשתם בהן, מלאו אותו במים ותנו לו לעמוד למשך לילה.
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 18/02/2012

דירוג:
(2 מדרגים)

אילו סלטים מומלץ להביא לפיקניק?


לפיקניק שבו עושים "על האש" כדאי לקחת סלטים המשתלבים עם אכילת בשר כמו:

- חומוס

- טחינה

- חצילים

- אריסה

- מטבוחה

- סלט כרוב

- סלט ירקות
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 08/02/2011

דירוג:
(3 מדרגים)

איך מביאים סלטים לפיקניק?

הדרך הטובה ביותר להביא סלטים לפיקניק היא בתוך קופסאות אטומות המונחות בצידנית אטומה עם קרחונים ולאחר ששהו במקרר בבית.

עם סיום הארוחה, במידה ונשארו סלטים, מומלץ להכניסם בחזרה לצידנית הקרה. יש סיכוי שהם יהיו טובים לאכילה גם כשתגיעו הביתה.
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 08/01/2011

דירוג:

ערך זה עבר לסביבת דיסקבר
באפשרותך לצפות בו על ידי מעבר לקישור הבא:
"איך להוריד בשר שנדבק על המנגל?"
איפה ניתן להדפיס שירון לטיול או למדורה?


בקישורים המצורפים תוכלו להדפיס שירונים לטיולים, שירה בציבור או לכל אירוע אחר שרוצים לשיר בו.
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 09/11/2009

דירוג:
(16 מדרגים)

איך נערכים בקלות לבישול בשטח?


ניתן להיערך ביתר קלות לבישול בשטח, כאשר דואגים לבצע את כל חיתוך הירקות הדרושים לתבשיל בבית ולהביאם לשטח סגורים בקופסאות פלסטיק.

כמו כן, במידה ומתכוונים להכין בשר על האש, מומלץ להביאו מתובל ומשופד, מהבית.
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 06/10/2009

דירוג:

איך מכינים תפוח אדמה אינדיאני?


תפוח אדמה אינדיאני הוא תפוח אדמה ובתוכו ביצה, הנעשה בתוך מדורה. כך תכינו אותו:

1. לחתוך את את השליש העליון של תפוח האדמה בסכין.

2. להוציא בעזרת כפית את תוכן תפוח האדמה מתוך שני השליש הנותרים.

3. לשבור לתוך החלל שנוצר ביצה.

4. לסגור את שני חלקי תפוח האדמה ולעטוף את כולו בנייר כסף.

5. להכניס למדורה ולחכות...

6. כשמוכן - הפתעה! תפוח אדמה ובתוכו ביצה קשה, מעט מלח - ובתיאבון!
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 23/09/2009

דירוג:
(13 מדרגים)

ערך זה עבר לסביבת דיסקבר
באפשרותך לצפות בו על ידי מעבר לקישור הבא:
"איך להכין פיתות על הסאג'?"
ערך זה עבר לסביבת דיסקבר
באפשרותך לצפות בו על ידי מעבר לקישור הבא:
"האם יש שק שינה שלא תופס מקום?"
ערך זה עבר לסביבת דיסקבר
באפשרותך לצפות בו על ידי מעבר לקישור הבא:
"ניקוי מנגל - איך לנקות מנגל?"
היכנסו לאטרקציות (למטה - בתגיות) וסמנו (משמאל) את אלה שנמצאות באיזור שאליו תרצו לטייל. אחר-כך היכנסו לתגית "פיקניק" - אם תרצו להכין פיקניק משלכם, או לתגיות "חומוס", "המבורגר" או "סטקיה" - כדי לסמן את המסעדות שתרצו לפקוד. הקפידו גם על "עזרה ראשונה לנסיעה".
לסיום, לחצו על "פתח סטיפס שסומנו" ותוכלו להדפיס את כל הסטיפס שבחרתם. עם הדף המודפס - אתם מסודרים.
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 05/02/2009

דירוג:
(8 מדרגים)

ערך זה עבר לסביבת דיסקבר
באפשרותך לצפות בו על ידי מעבר לקישור הבא:
"איך לאחסן יין בתנאי שדה?"
ערך זה עבר לסביבת דיסקבר
באפשרותך לצפות בו על ידי מעבר לקישור הבא:
"איך לשמור על דיאטה בפיקניק?"
ערך זה עבר לסביבת דיסקבר
באפשרותך לצפות בו על ידי מעבר לקישור הבא:
"איך להכין תירס על גחלים?"
איך מכינים פויקה? - הקפידו על השלבים הבאים:


- הפויקה לוקח זמן. הגעתם לשטח, מיד הכינו מדורה ואיך שיש גחלים הוציאו והניחו עליהם את הפויקה.

- לעולם אל תבשלו מעל אש מלאה אלא מעל הגחלים. הוציאו מהמדורה המרכזית גחלים ועליהם הניחו את הפויקה. חדשו מעת לעת גחלים טריות, כדי לשמור על החום קבוע.




הערת המערכת:
===========
הטיפ עודכן עקב דירוג נמוך, שנבע מקישורים שהורדו על ידי בעלי האתרים. כרגע הוא אמור להיות מעודכן ואיכותי מאד. תיהנו!
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 22/10/2008

דירוג:
(12 מדרגים)

ערך זה עבר לסביבת דיסקבר
באפשרותך לצפות בו על ידי מעבר לקישור הבא:
"איך לנקות פויקה?"
ערך זה עבר לסביבת דיסקבר
באפשרותך לצפות בו על ידי מעבר לקישור הבא:
"איך מערבבים תבשיל בפויקה?"
רוצים אתר עם כל הדברים שמוצעים בחינם?
מקום בו מרוכזים כל החינמיים בארץ?

האתר המצורף מציע באינטרנט את כל מה שנותנים בחינם, כולל:


אמנות חינם
מוזיאונים חינם
תערוכות חינם
אתרי טיול חינם
פארקים חינם
אטרקציות חינם
סיורים חינם
סדנאות חינם
הרצאות חינם
מופעים חינם
פסטיבלים חינם
הופעות חינם
אירועים חינם
הופעות לילדים חינם

מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 09/10/2008

דירוג:
(10 מדרגים)

איך מכינים את המנגל לקראת הבשר? - הנה הדברים שעליהם חשוב להקפיד:

את הרשת מניחים על המנגל הבוער למשך כ 15 דקות ואז משפשפים אותה בחצי בצל טבול בשמן. לכל מי שלא יודע, תפקיד הבצל כאן הוא רק מדיום לשמן.. אין לו שום תפקיד אחר. השמן צריך לצפות את הרשת כדי למנוע הידבקות של הבשר. אפשר ואף רצוי למשוח שמן מדי פעם עם התחלפות ה"נגלות"...

- חשוב להזכיר! אין נפנופים בשלב זה ובאף שלב אחר אח"כ. הנפנוף מכאן ואילך גורם להתעופפות חלקיקי אפר מן הגחלים שלא רק מקלקלים את טעם הבשר אלא אף רעילים. חוץ מזה, מעטפת האפר על הפחם שומרת על בעירה איטית וחום קבוע

- יש לוודא מרחק של 8-10 ס"מ משכבת הגחלים לרשת. פחות זה שורף ויותר זה כבר "אסדו".. חחחחחח..
מוסר הסטיפ: סמי בתאריך: 01/10/2008

דירוג:
(3 מדרגים)

ערך זה עבר לסביבת דיסקבר
באפשרותך לצפות בו על ידי מעבר לקישור הבא:
"איך להדליק את המנגל?"
בחירת עץ לפחם של המנגל בדרך כלל לא מעסיקה אותנו אלא את מי שמייצר את הפחם המוכן.

עם זאת, סוג הפחם המומלץ ביותר הוא מעץ זית, ואחריו טוב הפחם שהופק מהדרים.

כל השאר לחובבנים בלבד...
מוסר הסטיפ: סמי בתאריך: 01/10/2008

דירוג:
(6 מדרגים)

ערך זה עבר לסביבת דיסקבר
באפשרותך לצפות בו על ידי מעבר לקישור הבא:
"איך להדליק מנגל במהירות ובקלות?"