התחברות ל

ההזדהות נכשלה, נסה שנית!
אם שכחת את הסיסמה שלך לחץ כאן
עדיין לא הצטרפת לסטיפס?  להרשמה לאתר
התחברת בהצלחה!
טיפים בתגית: נקניקיות
בחר תגית לחיתוך או הזן טקסט לחיפוש בתוצאות:
אילו תוספות מתאימות לשקשוקה?


הנה מספר תוספות היכולות לשדרג את מנת השקשוקה:

- נקניקיות מרגז - מטגנים את הנקניקיות במחבת נפרדת עם מעט שמן קנולה ומוסיפים אותן לשקשוקה לפני הוספת הביצים.

- חציל מטוגן - יש לטגן חציל במחבת נפרדת עד להשחמתו ואז להוסיפו לשקשוקה.

- פלפלים קלויים - ניתן להוסיף רצועות פלפלים קלויים מעשה ידכם או קנויים לרוטב העגבניות.

- פלפלים טריים - צהובים, כתומים או אדומים יתאימו מאוד גם הם. יש לטגן אותם במחבת של הרוטב לפני הוספת העגבניות עד ריכוך קל ואז להוסיף את העגבניות.

- גבינות - גבינה בולגרית או גבינת פטה יתאימו גם הן לשדרוג השקשוקה, יש להוסיף קוביות מהגבינה שבוחרים בסיום בישול הרוטב, רגע לפני הוספת הביצים.
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 03/02/2015

דירוג:
(2 מדרגים)

למה כדאי להכין נקניקיה מסולסלת?

הסיבות הן אסתטיות (היא נראית שונה ופחות מרגיזה את שונאי הנקניקיות.. משהו שם מרגיש יותר בשר ופחות מעובד), בטעם (הבשר מתבשל טוב ומהר יותר) ובהגשה.
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 07/09/2013

דירוג:
(3 מדרגים)

איך להכין נקניקיה מסולסלת?

ילדים אוהבים לאכול נקניקיות מסולסלות כמו ביסלי גריל. איך להכין אותן?

1. שפדו את הנקניקיה על שיפוד.

2. הציבו את הסכין בצורה אלכסונית והתחילו לסובב את השיפוד.

3. הוציאו את השיפוד.


וזהו.
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 07/06/2013

דירוג:
(6 מדרגים)

מה הערך הקלורי של לחמנייה עם נקניקייה?

בלחמנייה קטנה עם נקניקיה אחת יש 240 קלוריות.
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 14/05/2012

דירוג:
(8 מדרגים)

ערך זה עבר לסביבת דיסקבר
באפשרותך לצפות בו על ידי מעבר לקישור הבא:
"כמה קלוריות יש בנקניקיות?"
האם כדאי לאכול נקניקיות?

חד משמעית לא. הנקניקיות אינן מזינות אינן בריאות וההמלצה היא להימנע מאכילתן. יש בהן שומן רווי רב, ניטראטים, ניטיריטים וניטרורוזואמינים שהנם חומרם מסרטנים.
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 21/11/2011

דירוג:
(5 מדרגים)

רוצים לראות איך מכינים את הנקניקיות שאנחנו אוכלים?

ראו קישור מצורף.
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 01/11/2009

דירוג:
(19 מדרגים)

ערך זה עבר לסביבת דיסקבר
באפשרותך לצפות בו על ידי מעבר לקישור הבא:
"מה אסור לתת לפעוטות לאכול?"
המצרכים הדרושים ל-4 מנות:
4 ביצים טריות‭‬
1/2 כוס שמן זית או קנולה
3 נקניקיות מרגז' חתונות ל-3 או 4 חלקים כל אחת
3‬ שיני שום כתוש
6 עגבניות בשלות חתוכות
1 פלפל חריף ירוק
1 כף רסק עגבניות (לא הכרחי)
מלח
פלפל שחור גרוס
קורט סוכר (לניטרול החמיצות)

אפשר גם:
חופן כוסברה ופטרוזיליה קצוצים דק

אופן ההכנה:
- חממו את השמן במחבת, הוסיפו את הפלפל הירוק והשום - למשך דקה.
- הוסיפו 3 נקניקיות מרגז' וטגנו עוד 2 דקות.
- חיתכו את העגבניות, והכניסו עם הרסק והתבלינים למשך 10 דקות נוספות, או עד להתרככות העגבניות והתאדות הנוזלים.
- להוסיף את הביצים שלמות, מבלי לשבור את החלמונים (הצהוב), מוסיפים מעט מלח ופלפל ומבשלים עד שנראה מוכן.

לפני הגשה, לפזר מעל השקשוקה את הכוסברה/פטרוזיליה הקצוצים ולהגיש עם המחבת על קרש עבודה לשולחן. לצרף לחם שחור או לבן, שלם או חתוך לפרוסות.

בתיאבון.
מוסר הסטיפ: לילו בתאריך: 03/04/2007

דירוג:
(3 מדרגים)