התחברות ל

ההזדהות נכשלה, נסה שנית!
אם שכחת את הסיסמה שלך לחץ כאן
עדיין לא הצטרפת לסטיפס?  להרשמה לאתר
התחברת בהצלחה!
טיפים בתגית: נקניקיות
בחר תגית לחיתוך או הזן טקסט לחיפוש בתוצאות:
אילו תוספות מתאימות לשקשוקה?


הנה מספר תוספות היכולות לשדרג את מנת השקשוקה:

- נקניקיות מרגז - מטגנים את הנקניקיות במחבת נפרדת עם מעט שמן קנולה ומוסיפים אותן לשקשוקה לפני הוספת הביצים.

- חציל מטוגן - יש לטגן חציל במחבת נפרדת עד להשחמתו ואז להוסיפו לשקשוקה.

- פלפלים קלויים - ניתן להוסיף רצועות פלפלים קלויים מעשה ידכם או קנויים לרוטב העגבניות.

- פלפלים טריים - צהובים, כתומים או אדומים יתאימו מאוד גם הם. יש לטגן אותם במחבת של הרוטב לפני הוספת העגבניות עד ריכוך קל ואז להוסיף את העגבניות.

- גבינות - גבינה בולגרית או גבינת פטה יתאימו גם הן לשדרוג השקשוקה, יש להוסיף קוביות מהגבינה שבוחרים בסיום בישול הרוטב, רגע לפני הוספת הביצים.
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 03/02/2015

דירוג:
(2 מדרגים)

ערך זה עבר לסביבת דיסקבר
באפשרותך לצפות בו על ידי מעבר לקישור הבא:
"איך מכינים נקניקיה מסולסלת?"
ערך זה עבר לסביבת דיסקבר
באפשרותך לצפות בו על ידי מעבר לקישור הבא:
"כמה קלוריות יש בנקניקיות?"
רוצים לראות איך מכינים את הנקניקיות שאנחנו אוכלים?

ראו קישור מצורף.
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 01/11/2009

דירוג:
(19 מדרגים)

ערך זה עבר לסביבת דיסקבר
באפשרותך לצפות בו על ידי מעבר לקישור הבא:
"מה אסור לתת לפעוטות לאכול?"
המצרכים הדרושים ל-4 מנות:
4 ביצים טריות‭‬
1/2 כוס שמן זית או קנולה
3 נקניקיות מרגז' חתונות ל-3 או 4 חלקים כל אחת
3‬ שיני שום כתוש
6 עגבניות בשלות חתוכות
1 פלפל חריף ירוק
1 כף רסק עגבניות (לא הכרחי)
מלח
פלפל שחור גרוס
קורט סוכר (לניטרול החמיצות)

אפשר גם:
חופן כוסברה ופטרוזיליה קצוצים דק

אופן ההכנה:
- חממו את השמן במחבת, הוסיפו את הפלפל הירוק והשום - למשך דקה.
- הוסיפו 3 נקניקיות מרגז' וטגנו עוד 2 דקות.
- חיתכו את העגבניות, והכניסו עם הרסק והתבלינים למשך 10 דקות נוספות, או עד להתרככות העגבניות והתאדות הנוזלים.
- להוסיף את הביצים שלמות, מבלי לשבור את החלמונים (הצהוב), מוסיפים מעט מלח ופלפל ומבשלים עד שנראה מוכן.

לפני הגשה, לפזר מעל השקשוקה את הכוסברה/פטרוזיליה הקצוצים ולהגיש עם המחבת על קרש עבודה לשולחן. לצרף לחם שחור או לבן, שלם או חתוך לפרוסות.

בתיאבון.
מוסר הסטיפ: לילו בתאריך: 03/04/2007

דירוג:
(3 מדרגים)