התחברות ל

ההזדהות נכשלה, נסה שנית!
אם שכחת את הסיסמה שלך לחץ כאן
עדיין לא הצטרפת לסטיפס?  להרשמה לאתר
התחברת בהצלחה!
טיפים בתגית: גלית ברטלה
בחר תגית לחיתוך או הזן טקסט לחיפוש בתוצאות:
ערך זה עבר לסביבת דיסקבר
באפשרותך לצפות בו על ידי מעבר לקישור הבא:
"איך להמיס ג'לטין?"
איך משחררים עוגה קפואה מרינג?


השף קונדיטורית גלית ברטלה מסבירה שניתן לשחרר עוגות או מוסים קפואים מהרינג שבו הם נמצאים, על ידי הנחת מגבת רטובה חמה מאד סביב הרינג או בעזרת ברנר.
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 05/05/2010

דירוג:

האם שוקולד שיש עליו פסים לבנים מקולקל?


השף קונדיטורית גלית ברטלה מסבירה שפסים לבנים על שוקולד נובעים מהבדלי טמפרטורות ואיחסון לא נכון של השוקולד, שצריך להיות שמור בטמפרטורה של 18 מעלות. פסים לבנים על השוקולד יכולים להראות גם שתאריך התפוגה שלו עבר ואת זאת יש לבדוק על גבי העטיפה.
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 28/04/2010

דירוג:
(1 מדרגים)