14 תשובות
לא
זה לא קשור
סוכר חום? יש? עדיף
אם אתה לא צריך איזה כוס סוכר (אין לי מושג כמה משפיע הטעם "וניל" שלו בכמויות גדולות) אז זה בסדר
אני גם כשנגמרה לי התמצית וניל השתמשתי בסוכר וניל
שואל השאלה:
כן אבל זה לא ייצא אותו דבר
אנונימי
שואל השאלה:
זה בדיוק כמה שאני צריך חח
כוס סוכר
אנונימי
הו וואו
אבל סוכר וניל תמיד בא בשקיות קטנות כאלה לא? יקח לך שנתיים
שואל השאלה:
כן מה נעשה
אנונימי
בחלק מהמתכונים אפשר להחליף את הסוכר בדבש / מייפל / סילאן וכאלה, אבל זה תלוי איזה מתכון וזה כי זה נוזל אז לא יודעת אם זה יעזור איכשהו
שואל השאלה:
בראוניז
אנונימי
כן ברור
פשוט אל תשים / תפחית מכמות התמצית וניל
אנונימית
אה אז לא נראה לי רעיון טוב להחליף את הסוכר פה בנוזל
אבל למה לא להשתמש בסוכר חוםם זה נשמע דווקא טוב
סוכר חום זה גם בסדר אבל זה ישנה את הטעם וטיפה את המרקם
סוכר וניל זה סוכר רגיל עם טיפהלה חומר טעם וניל
וסוכר חום זה סוכר רגיל עם מולסה (שזה קצת כמו דבש)
אנונימית
שואל השאלה:
טוב חברה החלטתי להשתמש בסוכר חום, נעדכן איך יצא
אנונימי
שואל השאלה:
או להשתמש בסוכר וניל ולדלג על התמצית???
אנונימי
שואל השאלה:
טוב יאללה סוכר חום סמאללה
אנונימי