3 תשובות
שואל השאלה:
הכוונה היא שהעליתי קלוז לפני שהשבתתי , ורק אחרי שהסטורי עלה השבתתי , עדיין אנשים בקלוז שלי יוכלו לראות אותו?
אנונימית
אם מחקת את החשבון זמני אז זה צריל למחוק אותו אצל כולם נראלי. תשאלי חברה שבקלוז שלך
אם זה מראה לה סטורים שלך או משהו כזב