2 תשובות
כנראה שפעם ניסית להתנתק ועשית "remember וככה זה נשאר לתמיד..
פשוט תמחקי את האפליקציה ותתחברי מחדש לאלו שאת רוצה...
יואו זה מעצבן! מצטרפת לשאלה