50 תשובות
ממש לא היחידה
ישראל מתפרקת לנו מול העיניים והממשלה דאפאנטלי לא עושה כלום
חד משמעית צודקת גם לי נמאס
שואל השאלה:
ביב עסוק במשפט שלו ולא בנו, חוצפה
יש ככ הרבה אנשים שחושבים כמוך כולל אני
יש עכשיו מלא הפגנות לגבי הממשלה והקורונה הורסת לנו את המדינה והדבר היחיד שביבי עושה זה לקנות דברים לעצמו ולגנוב כסף
את לא היחידה
בגלל זה ההפגנות
לא חושבת שצריך להאשים דווקא את ביבי ( לא ביביסטית אגב), לדעתי צריך להאשים את כל הממשלה, יש המון נציגים סתם יושבים בכיסא מרופד ולא עושים כלום ( ומקבלים משכורות מאוד נאות אפשר לומר.. )
אבל תוסיפי גם את זה שיום יש לימודים יום אין וכל רגע מערכת חדשה או הנחיות חדשות.
ביבי ראש הממשלה ^
הוא זה שמנהל את הממשלה
אז הוא קצת יותר אשם מהשאר
וזה לא שאני מעריץ את כחול לבן או את החרדים שסממשלה, זו פשוט עובדה
אנונימי
^ ביבי הוא ראש ממשלה, יש לו אחריות לקרקס הזה ובטח שיש לו אחריות לגבי ניפוח התפקידים בממשלה הזאת
אנונימי
ממש לא היחידה, די בטוחה שאם תחפשי תמצאי שיש איפה שאת גרה הפגנות על זה.
^^^בסדר נכון, לא אמרתי שלא אבל עובדה שיש עוד המון שרים אז שההפגנות והדברים לא יהיו דווקא נגד ביבי..אלא גם על שאר הכנסת.
"ביבי מלך ישראל" פחח עד כמה אנשים יכולים להיות פתטים הבן אדם ליטרלי סוגר את כל הבתי משפט שבוע במקרה לפני המשפט שלו ממש צירוף מקרים. הבן אדם ליטרלי רצה להעביר חוק בכנסת שהוא יוכל לקבוע חוקים מבלי לעבור דרכה. הבן אדם ליטרלי מפלג את העם בצורה מזעזעת. אני ימני, שפשוט לא סובל את ביבי. חבל שחס וחלילה אם אני אגיד עליו משהו רע אז ישר כל הביבסטים יצאו עליי ויתלו אותי בכיכר העיר אבל בייט מי, ואם יש לי דעה אני אגיד לי ולכל מי שיש בעיה עם זה מוזמן להתמודד עם זה בשקט. הוא באמת בן אדם כל כך אבל כל כך נורא. כשביבי עושה דברים טובים אתם אומרים שזה מאה אחוז בזכותו ושכל הקרדיט הולך אליו וןלא לקחת לו את הקרדיט, אבל כשמגיע הרגע שבו הוא צריך לטפל בקורונה פתאום הוא לא אשם. להזכירכם, הוא ראש הממשלה. אני חושב שביבי הוא בן אדם מזעזע, ההתנהלות המגוכחת והעלובה שלו בממשלה עוד יותר מזעזעת, ומה שעוד יותר מזעזע זה שהחרדים מסובבים אותו על האצבע הקטנה שלהם ושולטים בו כמו לא יודע מה. אנחנו מדינה יהודית, זה נכון. אבל אנחנו לא מדינת "הדת היהודית". יש דברים ככ מקולקלים שביבי עושה. אני לא אומר, הוא תרם המון למדינה ועשה פה דברים נפלאים. אבל הגיע סופו. ילה, הגיע הזמן שמישהו יקח את הקורונה באמת ברצינות ויפסיקו לשחק משחקים. הוא מלמד את הבן שלו שחי על חשבון המדינה ועל חשבון המיסים שלנו לקרוא לאנשים שאין להם איך לסיים את החודש ונמצאים בקריסה כלכלית מטורפת "חייזרים". "חייזרים?!" מזעזע מבחיל ופשוט גורם לי לרצות לעוף מפה. ללא ספק הקורונה הציפה והרימה למעלה את כל השחיתויות, ואת כל הריקבון, ואת כל הכישלונות במדינה שכולן בראשות ביבי. כשבוחרים ראש ממשלה צריכים לדעת גם להתייחס ולקבל את זה שהוא עושה טעויות. אי אפשר להתייחס אליו כשלמות מהלכת. וזאת הדעה שלי. אני באמת מת כבר שהוא יעוף מהשלטון.
נשמה שלי בזכות ביבי התחלואה יורדת תתחילו להגיד תודה במקום להתלונן
לא אומר שהוא מושלם אבל וואלק אתם לא יודעים להגיד תודה כמו שצריך זה מטריף תמוח
רק ביבי ביבי המלך שלנו!!! אתם תמשיכו לקנא ולהיות שמאלנים ממורמרים
אנונימי
את ועוד חצי מדינה שמפגינה כל יום אז... את לא היחידה
נ.ב אני די בטוחה שכולנו שמנו לב שהשאלה נוצרה כדי להגיע לחמות כי איך שאלה על ביבי לא תגיע לחמות? בכל מקרה לשאול שאלות בשביל להגיע לחמות זה לא ק ו ל,את שואלת את זה אחרי שממש כל המדינה מפגינה נגדו?
אנונימית
חחח כמה מביך אפשר להיות אנונימי? אתם ליטרלי מתנהגים כמו נתינים וסוגדים לו באמת אתם הכי מביכים שיש. אתם מתייחסים אליו כאילו הוא הבאבא סאלי וזה רק מוכיח את הטענה שלי שהוא עשה עבודה טובה בפילוג של העם. והממורמר פה זה אתה.
ממש לא. אבל אל תתייאשי, ובואי להפגין!
אני חושבת שהעם התפלג כתוצאה מכל הבחירות והקמפיינים שהיו כאן, וברור שלכל צד ( ימין שמאל ולא בטוחה אולי מרכז) היה חלק בזה.
רק תראו איך פוליטיקה משפיעה על העם שלנו. זה עצוב.
בטח שאת היחידה, ההפגנות בבלפור הם בעד הממשלה פשוט
ואתם סוגדים לאחמד טיבי כדי שהוא יסכים לתמוך ביאיר לפיד שונא החרדים לראשות הממשלה ^ ימביכים למה מי יכול על ביבי אב ?
תמשיכו להביך את עצמכם נשמה אין לכם מישו יותר טוב מביבי גנץ הליצן הזה כבר בקושי קיים ויאיר לפיד השמאלני הזה שעשה ברית עם אחמד טיבי והוא בלי תעודת בגרות אין לו יכולת לנהל כלום לחלש הזה
אנונימי
מי שרוצה ממשלה עם הערבים שלא יתמוך בביבי יאללה נראה אותכם אתם תתגעגעו לביבי נשבע באימא שלי
אנונימי
חח הרגת אותי אני מת
"אחד שנראה שיכול לפרק לי את הצורה"
איזה משפט זה הרגת אותי
אנונימי
חחח וביבי המושחת עם 3 כתבי אישום שכחת מביך שאתם סוגדים לבן אדם ככ מושחת
את לא היחידה
בא לי שיהפכו את הממשלה לדיקטטורה (נו זה גם ככה יקרה לא בעוד הרבה זמן) רק כדי שנוכל סוף סוף לגמור עם הממשלה הזאת
(חחח זאת לא תהיה דיקטטורה מוצלחת כי *רוב* עם ישראל לא טיפש)
אנונימית
אין לכם מושג מהחיים שלך נשמה
כל עוד הוא לא הורשע הוא זכאי
תתביישי לך את קוראת למישו מושחת ועוד לא הוכיחי כלום
אנונימי
הוא מושחת למה מה תעשה? ולך אין מושג מהחיים שלך. אתה ככ עיוור שאתה לא רואה מי הבן אדם המגעיל הזה שנמצא בראשות הממשלה.
אנונימי^^
אתה יודע כמה דלתות נסגרות לך על זה שיש לך כתב אישום? בכמה עבודות אתה לא יכול לעבוד? אז איך זה שראש ממשלה אתה כן יכול להיות?? ועוד עם שלושה כתבי אישום!!
ועוד איך,

פשוט בושה וחרפה
הכל מתנהל רע עם אפס מעשה
לא מנהלים את הדברים בצורה חכמה
יוצרים הרבה מתח+בילבול בקרב העם
בעלי העסקים מקבלים 'בומבה' רצינית
זורקים גם יותר מדי כסף לפח ועוד תקלות למכביר
את לא היחידה
את לא היחידה שנמאס לה מהממשלה
אנונימי
אני מסכים, אכן הממשלה לא מתפקדת כראוי.
התקופה הזאת היא שעת המשבר, מנהיגות נבחנת ברגעים כאלה, כשקשה וכשיש מהמורות וקשיים. האם נתניהו אכן הצליח ובכלל זה הממשלה ? בינתיים לא.
אמנה את הכישלונות העיקריים( התחילו כבר לפני כניסתו של גנץ לממשלה):
1. פתיחת משק מוקדמת מדי ותוכנית יציאה לא טובה שהביאה לעלייה לינארית בתחלואה- עצם העובדה שלא הייתה תוכנית יציאה נכונה מהגל הראשון אלא מהירה מדי גרמה לכך שהתחלואה אצלנו עלתה מאוד מוקדם ובקצב מסחרר, ומכאן הגענו לצמרת העולמית במתים למיליון נפש ובכמות המאומתים( גם בנרמול לכמות הבדיקות).
כמו כן פתיחת בתי הספר בתחילת ספטמבר הייתה הקש ששבר את גב הגמל וגרמה לתחלואה להתפשט באופן מפלצתי.
2. לא הוקם מערך בדיקות אפידמיולוגיות שמתפקד כראוי לאחר סיום הגל הראשון ולא הועברה בזמן האחריות לרשות המקומיות. אלו המעשים הנכונים לעשות כדי למגר את התחלואה והם נעשו מאוחר מדי. כתוצאה מכך לא הצליחו להשתלט על התחלואה דיו.
3. מהלכים כלכליים חסרי אחריות שהפכו את הגרעון הכלכלי שלנו לאחד מהגבוהים ביותר בעולם המערבי ולאחוזי אבטלה גואים. סגירת השוק הפרטי בסגר הנוכחי באופן חסר פרופורציות, מהלכים פופוליסטיים שלא תרמו למשק - כל אלה גרמו לכשל כלכלי ולשפל חסר תקדים. זה אומנם משבר עולמי ולא ייחודי רק לנו אבל הסגר הכבד שהיה לנו בשבועות האחרונים יביאו אותנו למצב פחות טוב מרוב המדינות המפותחות ומכאן לפני תהום.
4. ניהול מאוד מפוזר, עיסוק אובססיבי במאבקים פוליטיים, החלטות שמשתנות חדשות לבקרים. הדבר מוביל לפגיעה נוספת באמון הציבורי.
5. לא השכילו להקשיב לגמזו ולהיענות לתוכנית הרמזור עוד באוגוסט שאז בסבירות לא מובטלת מונעת סגר כללי. הסיבה לכך היא העובדה שנתניהו הוא בן ברית של החרדים ולא הצליח להגיע איתם להסכמות, יש פה בהחלט העדפת שיקולים פוליטיים על לאומיים היות ולא הקשיבו לעמדת איש מקצוע.
6. לא הכינו את בתי החולים באופן האופטימלי למשבר, שחיקת הצוותים, מחסור במיטות.
7. רבים מהממשלה( כולל נתניהו ויועציו)לא עמדו בהנחיות מה שריסק את האמון הציבורי, ניתנו הוראות חסרות היגיון מדעי( לדוגמא, מתן קנסות לכאלה שנמצאים לבד במרחב הפתוח ללא מסכה). פגיעה נוספת באמון הציבורי.

8. פילוג בעם. נתניהו לא מצליח לאחד את העם בשעת משבר אלא גורם באופן עקיף לשנאת איש את אחיו, ההתנהלות שלו לא מספיק ממלכתית ומאחדת.

9. הממשלה לא מתפקדת - אין תקציב, אין מפכ"ל משטרה, אין ישיבות ממשלה, התעסקות בפוליטיקה בעירר, התקוטטות בין חלקים בקואליציה. זה פשוט לא עובד.
המחיר העיקרי הוא של אזרחי ישראל היות ואין תקציב אין תוכנית כלכלית למשק ומכאן שאין הזרמת כסף כמו שצריך ובניית מקורות צמיחה. בגלל חוסר הסכמות לא מקודמים חוקים חברתיים וכלכליים שאמורים להטיב עם האזרחים בשעה קשה זו, היות ואין מפכ"ל משטרה המשטרה לעיתים הופך ליותר פוליטית לפחות ממלכתית וניטרלית וגם לא מתנהלת באופן המיטבי.
זה מחיר יקר וכואב

לסיכום - יש לעיתים העדפת שיקולים פוליטיים בהחלטות, האימון הציבורי התרסק(מה שהוביל ליותר הפרות)ונעשו מספר צעדים שגויים מבחינה טכנית שהביאנו עד הלום.
והמחיר לכשלונות האלה כבד מאוד - סגר כללי שגורם לפגיעת חסרת תקדים במשק ומדינה בשיתוק.
זו רק רשימה חלקית לצערי
למען ההגינות אציין שהעתקתי מתשובה קודמת שנתתי בנושא^
כל עוד ביבי ראש ממשלה הכל טוב כפרע זה יסתדר
גנץ אשם הוא כל הזמן מפריע הליצן הזה
ביבי מלך
אנונימי
הממשלה לא אשמה. האזרחים אשמים. בואו זה לא הגיוני שכל החברות שלי נפגשות אחת עם השנייה ורק אני בבית. כל עם ישראל נפגש אחד עם השני ואז מפיל את זה על הממשלה. תקחו אחריות ותשארו פ*קינג בבית מה כל כך קשה הכי קל לבוא להאשים את הממשלה אחרי שגרמת למוות של מישהו. מה כל כך קשה להבין באמת שאני מנסה להבין?? זה בידיים שלכם!! ש ל כ ם! ש ל נ ו! די להפיל אחריות על אחרים. ולא אני לא מתה על ביבי אבל זה לא קשור בכלל.

על מה לעזעזל המינוסים יאללה לכו תפגשו עם אנשים ותדביקו את סבא וסבתא שלהם ותאשימו את כל העולם ואישתו

ביבי עשה סגר בסגר הראשון - לא טוב לכם זה מוקדם מדי לא צריך אתה הורג אותנו מה אתה דיקטטור בלה בלה בלה
אחרי הסגר אומרים שהיה צריך בכלל להתחיל את הסגר מוקדם יותר.
הגיון של תומכי נתניהו:

(ישראל במצב טוב ביחס לעולם) - תומכי נתניהו: רק בזכות ביבי הגאון, שליח האל, ישראל במצב טוב יחסית לעולם.

אוקטובר (ישראל בצמרת העולמית של התחלואה בעולם, מספר מתים למיליון נפש מזעזע ביחס לעולם, מיליון מובטלים)- תומכי נתניהו: מה אתם רוצים מביבי? הוא לא קשור לזה בכלל. זה וירוס עולמי. הממשלה בכלל לא יכולה לעשות שום דבר בקשר למגיפה.

וגם לי נמאס.
אנונימי
ממש לא היחידה
:))))))))))
לא הבנתי איך את/ה מצפה מהאזרחים להקשיב להנחיות שהממשלה עצמה לא עוקבת אחריהם? כולל ראש הממשלה הנכבד והנערץ שבנתיים לא שם מסכה יותר ממני, לא שמר על שני מטר ועוד חזר מחו"ל ולא נכנס לבידוד.
תומכי נתניהו בתגובה: הוא עשה הסכם שלום ענק ומדהים מה את מצפה שהוא יכנס לבידוד

אה כאילו מעכשיו אם הקורונה רואה שאתה באמצע צעד פוליטי שיכל להיעשות מזמן אבל טראמפ שמר אותו לבחירות היא בורחת
לא שמעתי את זה
אבל לכו תדעו אולי אלה ההנחיות החדשות.

בנוסף זה אשמת הממשלה בגלל שאף אחד מהם הוא לא גורם מקצועי ואף אחד מהם גם לא התייעץ עם גורם מקצועי ככה שבעצם כל מה שהם עשו שם זה שטויות כי הם לא מבינים כלום ברפואה ומדע ו*אני* מבינה יותר מהם במדע ורפואה. והם עשו המוןן שטויות
הם עשו *רק* שטויות
עוד 200,000 אלף אנשים שיוצאים להפגין כל שבוע חושבים כמוך.
צאו להפגין! זו הדרך היחידה שלנו - האזרחים להשפיע!
אנונימית
^למי איכפת בכלל אם שרים לא שומרים? גם אתם בני אדם וזה שהם לא שומרים לא אומר שאתם לא יכולים!
אתה רוצה לשמור על המדינה אז תשמור. לא רוצה? אל תאשים את הממשלה אחרי זה. האחריות בידיים שלך בדיוק כמו שהיא על שלהם
אגב ביבי לא דיקטטור הוא נבחר בצורה דמוקרטית אז אל תזבלו את השכל זה שאתם לא מרוצים לא אומר שהוא דיקטטור
מה יש להבין? יש סגר אסור לצאת מהבית תפסיקו לעשות הפגנות ולצאת בלי מסיכות
כמעט כל הדיקטטורים נבחרו בצורה דמוקרטית:
לוקשנקו
פוטין
היטלר
ואפשר להמשיך את הרשימה עד מחר
אנונימית
ההפגנות לא מדביקות, אין שום עדות על הדבקה בהפגנות ותל אביב מלכת ההפגנות עם תחלואה נמוכה מאוד.
אנונימית
חד משמעית צריך לעשות פה שינוי
(אל תצאו עליי זאת דעתי) :
ביבי עושה את הסגר כדי לדחות את התיק שלו
גנץ מתנהג כמו כלב שעיקרו אותו
כול מפלגה עם מלחמה בתוכה
הליכוד שלחו את מירי לעשות בעיות כדי להסית את האש מהם
מערכת המשפט שלנו משחררת אנשים שמגיע להם להירקב בכלא
אנסים! מקבלים עבודות שירות אז מה אכפת להם...הם יעשו את זה שוב זה כולה עבודות שירות
המדינה מתפרקת
וזה לא בגלל המגפה
לראות ילדים בני 12 שאומרים שביבי מפלג את העם ותומכי ביבי הם טיפשים
ושאם יגידו על ביבי משהו כולם יצאו עליהם
בזמן שהם יוצאים על כל בן אדם שתומך בליכוד
זה מביך
אנונימי
אני לא מסכים עם זה שתומכי ביבי הם טיפשים. המלחמה פה היא לא מול הבוחרים שלו, היא נגדו. אין לנו שום דבר נגד תומכי ליכוד, אתם לא העניין פה.
אנונימית
העולם מדרדרד מזמן לזמן
רואים את זה במוחשי
וגם הממשלה היא בעצמה לא יודעת מה היא רוצה מעצמה
בקיצור רואים שאנחנו בחבלי משיח
אנונימי ,שמע בנאדם, אתה לא איתנו, בכלל אבל. מנותק קומפלט.
כמה אפשר להשאר עם הראש תקוע באדמה ולא לראות שנתניהו הוא הסכנה הכי גדולה למדינת ישראל בממשלה הכושלת ביותר מאז קום המדינה. התפכחות נעימה ונחיתה רכה למציאות.
אנונימי
את לא היחידה
חד משמעית ביבי עושה סגר בשביל לדחות את המשפט שלו
אין שום הוכחות שסגר מונע את התפשטות התחלואה
וכן
המדינה הייתה מפורקת הרבה לפני הקורונה
פשוט קשרו את כל החתיכות באיזה גומי שאיכשהו החזיק אותם
עכשיו הקורונה באה ומתחה את הגומי ולאט לאט הכל מתפרק
זה כמו שמאשימים את קריסת הבתי חולים בקורונה
בואו
הבתי חולים קורסים כבר שנים
זה לא דבר חדש
הממשלה שלנו היא בדיחה אחת גדולה והגיע הזמן לחדש אותה לגמרי. כמה אפשר??? הם לא יודעים להתמודד עם הקורונה בשיט