32 תשובות
לא אבל זה לא קשור בהכרח לזה שיש לי משהו נגד האיסלאם, אין לי. אני פשוט לא אקבל שוחד בשביל לשנות את האמונה שלי/ אורח החיים שלי... אני בוחרת מה להיות ובמה להאמין ואני לא מוכנה לתת לאף אחד אחר לבחור את זה בשבילי או לשלם לי בשביל לעשות דבר כזה.
חד משמעית לא, זו מתנה להיות יהודי
ברור אבל אף אחד לא אמר שאני חייב להשאר מוסלמי
שואל השאלה:
די להתחכם
כן תביא את הכסף אני עושה את זה עכשיו
בסדר אז בלי להתחכם לא
כן
אללה וואכבר
לא
כן ברור, אבל אחר כך לא הייתי שומר את המצוות. גם ככה אני לא מאמין באף דת אז מבחינתי זה לא אומר כלום, אז מה אכפת לי לקבל 8 מיליארד שקל בתמורה לעבודה קלה יחסית (להתאסלם)?
כן וחוזר בשאלה חחח
אני באמת לא מבין כאן את מי שאומר שלא (חוץ מאלה שמאמינים שיש עולם הבא), כי תחשבו שזה סכום מטורף שיסדר אתכם וכמה דורות קדימה, זה סכום כסף עצום, זה אומר שלא תעבדו בכלל אם לא תרצו, תוכלו לקנות מה שאתם רוצים ולחיות בוילה ואפילו לטוס לירח אם תרצו, זה סכום מטורף! איך אתם יכולים לא לרצות רק בגלל דת?
^ כן ומקסימום לתרום חצי לדתיים עניים או משהו שאלוהים יראה שזה לטובה וישר אחרי זה לחזור
חחח נכון, עם הכסף אפשר באמת לעזור לכל כך הרבה אנשים, זה יותר טוב לדעתי לאלוהים מאשר לשמור שבת או להיות יהודי.
סבבה לגיטימי ^ ,חשבתי שמבחינת דתי אלוהים יידע שזה לטובת הכלל אבל אתם מכירים אותו הרבה יותר טוב
לא התכוונתי למצפון, התכוונתי לזה שזה יעשה טוב לעולם יותר מרע.
ברור שלא!
מה נראה לכם שאני אחליף דת רק בשביל ענייני כסף ולא בגלל האמונה שלי
זה יהיה ממש חוצפה מצידי אם חס ושלום אתאסלם לאחר כל האהבה של ה' אליי
לא, אי אפשר אבל להתאסלם ולהישאר יהודי? או להתאסלם וישר לחזור?
מיה חאליפה-
או שבכלל לא להתאסלם?
אה סבבה
^ כן אבל אני אקח את ה8 מיליארד תודה חחח
שואל השאלה:
שמעתי שמתאסלמים או מתנצרים אתה עדיין יהודי לא משנה מה תעשה
אני אישית הייתי מתאסלם אני מאמין באלוקים והכל אבל לא מאמין בעולם הבא וכל זה