5 תשובות
כן כל עוד תתחברי לחשבון שלך
תצטרכי להתחבר למשתמש שלך (אם את מחוברת למשתמש) ואם לא אז לא ואם תתחברי אז כן כי זה לפי המשתמש
כן אבל את צריכה להתחבר לאיימל שלך ואז הכל ישמר כמובן
כנראה שכן,
את רק צריכה את המשתמש שלך.
כן פשוט מתחברים לחשבון גוגל חזרה