5 תשובות
אני חושבת שכן.
את יכולה לעשות גיבוי לפני כן ואז כל הצ'אטים הפרטיים ישמרו(קבוצות ימחקו את התוכן)
בעיקרון יש גיבוי כל לילה אבל תעשי גיבוי בכל מקרה, ליתר ביטחון.
תעשי גיבוי ואז את יכולה למחוק תווצאפ ושום דבר לא ימחק
אם את עושה גיבוי זה לא ימחק
באותו הנושא: