11 תשובות
אני ממליצה להקציף את החלבונים לפני שאת מכניסה את שאר המצרכים, ככה הפנקייקים יצאו פלאפים כאלה ואני עכשיו אחפש לך את המתכון שאני משתמשת בו
לייזה פאנלים, המתכון המשתלם
חפשי בגוגל אני עושה את אותו מתכון כל פעם ולא קרנ מקרה אחד שלא יצא טוב :))
שואל השאלה:
אין לי מושג איך אני אמורה להקציף בלי מכונה.. לא יצא לי לקנות אבל אולי עם מטרפה? זה יכול להקציף?
כן זה פשוט יותר עבודה
שואל השאלה:
פדיחה אין לי בסופר שמן צמחי.. אולי נוותר?
אפשר עם מטרפה כן אבל יקח לך יותר זמן
אבל לא חובה את יכולה גם בלי להקציף
הכוונה היא שמן קנולה או מה שיש
שואל השאלה:
לאלאלא זה בסדר עם זה יעשה את זה יותר טעים אז לא אכפת לי
את רוצה מתכון?
2 כוסות קמח
2 כפות סוכר
אבקת אפייה
סוכר וניל
2 ביצים
כפית שמן
2 כוסות חלב

לערבב את הכל טוב
ואז לשמן ממש קצת את המחבת ועל אש בינונית נמוכה ברגע שיש בועות בפנקיק כאלה חורים צריך להפוך