10 תשובות
כן, וזה יכול לחזור בעתיד
הרגשות תמיד יכולים לחזור, זה תלוי מה הבנאדם יעשה בשביל להחזיר אותם אלייך.
ואת איבדת את הרגשות אליו לא כי את לא בשלה לזוגיות. יש סיבות אחרות.
שואל השאלה:
האמת שלא היה איזה משהו באמת שיכל לגרום לי לאבד אליו רגשות זה פשוט קרה כזה ולפי דעתי זה כי לא מתאים לי זוגיות כרגע כי אני לא בשלה וגם המרחק קשה להגיע ולהבין מה באמת אני מרגישה לאותו הבן אדם.
הנה אמרת בעצמך מה הוריד לך ממנו,
ה מ ר ח ק.
יש עוד סיבות כמובן.
אנחנו לא מוותרים על בנאדם שאנחנו רוצים,
אלא אם איבדנו רגש אליו. בדגש על המילה
**אליו** .
שואל השאלה:
לא אין עוד סיבות לפי דעתי לא קרה איזה משהו שלא רציתי שיקרה או משהו שלא ציפיתי לו. בכל היה בסדר. פשוט גם לא הייתי בטוחה מה אני מרגישה אליו בגלל זה סיימתי את זה כי הכל הרגיש לי מבולבל בקטע של פעם אני כן אוהבת אוצו ממש ומרגישה אליו משהו ופעם לא וזה כנראה נובע מזה שאני לא בשלה מספיק.
שואל השאלה:
אה ועוד משהו לגבי התגובה הראשונה שהגבת punisher זה פשוט היה סיוט להגיע וזה פשוט הרגיש כזה כאילו אני עושה את כל המאמצים האפשריים בשביל להגיע ולראות את אותו הבן אדם ואני סוג של זאת שהייתה יוזמת כל פגישה אולי זה גם קשור..
אז למה קיבלתי פרח? בטעות?
תקראי בגוגל מזה אומר להיות בשל לקשר רציני. ואז תביני שבין רגש להיות בשל אין קשר. אתם יכולים להיות זוג ואת תרצי את הקשר הזה, אבל כל פעם לא תהיו זמינים כלפי השני או כל מיני דברים שמורידים את הרגש. כי ברגע שבנאדם לא זמין לך זה יכול להוריד אם זה באופן תדיר.
ולהיות בזוגיות דורש לפנות זמן מעצמך בשביל השני.
תקראי על זה קצת לפני שאת נותנת לעצמך להיכנס לקשר.
כי יכול להיות שיהיה מישהו שיגור אצלך בעיר
ואת לא תרצי לוותר על קשר זוגי איתו,
ואז מה תגידי? וויתרתי על מישהו כי חשבתי שאני לא בשלה ואחרי שבוע הכרתי מישהו שימות העולם אני לא מוותרת.
שואל השאלה:
קיבלת פרח כי ידעתי סוג של לפני כן שגם המרחק מוריד לי כי הוא באמת לא ליידי בכל רגע נתון שאני רוצה או צריכה אותו.
שואל השאלה:
ותודה רבהה❤❤
לא חושב שזה שאת לא בשלה קשור, אבל אני יכול לומר לך שהייתי במערכת יחסים ואחריי שנה וחצי איבדתי רגשות. החלטתי לומר על לה על זה כדי שננסה לעבוד על זה, עבדנו על זה למשך חודש- זה הצליח!
בסוף יצא שהחזקנו שלוש שנים.
הרגשות לגמריי יכולים לחזור, תגידי לו בדיוק מה את מרגישה ולמה, הוא יגיב בהתאם ותראו מה אתם עושים.