6 תשובות
תשימי בקערה מים מהברז, ובפנים תשימי את הבשר הטחון שיהיה בשקית, שלא יכנסו המים.
תשאירי את הבשר בקערת מים 10 דקות והוא יפשיר לך,
קערה עם מים רותחים.. תכניסי את הבשר בעודו באריזתו.. וכל פעם שמפשיר חלק, תחתכי ותכניסי שוב למים רותחים חדשים.. עד שכל הבשר יפשיר... בתאבון.
מים רותחים לא הייתי שם מכיון שזה משנה את טעמו של הבשר (סוג של בישול), מנסיוני אני עושה זאת עם מי ברז. לוקח אמנם יותר זמן אך שומר על הבשר כפי שהוא.
מאיר עובדיה מומחה סטיפס
לאחר שהבשר הופשר בחלקו, פוררי אותו בעזרת מזלג חזק.
מה שאני עושה זה מתחילה לבשל על אש נמוכה מאד ולאט לאט מפוררת.
ד״ר ענת פלדמן מומחית סטיפס
לחתוך את הבשר הקפוא לקוביות עם סכין כבדה, מה שיזרז את ההפשרה בטמפרטורת החדר.
באותו הנושא: