2 תשובות
לא.
אם זה תמונות שאת שלחת זה אמור להיות לך בגלריה ואם זה תמונות ששלחו לך את יכולה לבקש ממי ששלח לך שישלח לך שוב מקווה שעזרתי :)
אנונימית