12 תשובות
שואל השאלה:
בבקשה רק מי שעשה חמש יחל שיענה.
אנונימית
גם לי לקח זמן להבין את כל הקטע של מאורעות תלויים ותנאי. אל תדאגי, זה יגיע.

סדרות זה בכלל הנושא הכי קל.
שואל השאלה:
זה הסתברות^
אנונימית
הכי קל זה סדרות, גם הסתברות קל אבל סדרות יותר.
שואל השאלה:
אבל לא עניתם לי על השאלה ממש :( יהיה לי בעייתי לעשות חמש יחל אם הסתברות לא הולך לי?
אנונימית
אני בהתחלה גם לא הסתדרתי עם הסתברות אבל בסוף זה הגיע והסתדרתי מצוין עם 5 יחל. אני לא חושב שיש פה בעיה.
שואל השאלה:
יופי מעולה זה כי זה ממש מדאיג אותי שאני לא מסתדרת עם זה ממש
אנונימית
לא תיהיה בעיה כי יש עוד שאלות שאת יכולה לעשות במקום, אבל הסתברות זה באמת קל ופשוט אם צריכה עזרה בכיף
תראי אם את בכתה יא אז אדבר באופן כללי לפי המיקוד, כי זה מתקשר. מבחינתי זה באמת הנושא הכי קל - אך נעזוב את זה שאפשר בימים כתיקונם לבחור בפרק הזה של בעיות מילוליות 2 מתוך 3, כלומר על סדרות ותנועה במקום הסתברות, אלא שהשנה את בוחרת 5 מתוך 8 מכל המבחן, ככה שלא בעייתי לדלג על זה ממש לא קריטי.
אנונימי
רק התחילה השנה הכל טוב, יש לך עוד זמן להשתפר וללמוד, תתרגלי הרבה ויהיה טוב, מקסימום אל תעני על הסתברות אבל חבל כי זה באמת קל
אנונימית
יש לך מלא בחירה השנה אז יהיה בסדר. זה כן נחשב נושא קל אז כדאי לנסות להבין אותו, אבל גם אם את לא חזקה בו הכל טוב אין לך מה להילחץ:)
לדעתי לא ממש כי הרמה של הסתברות ב4 יחידות ו 5 יחידות היא פחות או יותר אותו דבר רק ב 5 השאלות קצת יותר מתחכמות, אך לא בהרבה יותר מ 4. בכ"מ הייתי מציע שכן ללמוד את הנושא הזה מחדש ואם את מתקשה או לא מבינה משהו תעזרי בכאלה שטובים בחומר שיכולים לעזור לך, כי בכל זאת את רוצה להגיע למצב שכשתגיעי לבגות תדעי את כל הנושאים כמו שצריך ואז באמת תהיה לך בחירה. ולא תבחרי ללמוד רק את הנושאים x,y,z וכביכול "להמר" על זה שהן שתהיינה שאלות קלות עליהם. כי יכולות להופיע גם שאלות קשות בנושאים שלמדת וחבל.