10 תשובות
על כל קילו בין 1.6 ל2.4 גרם
שואל השאלה:
אם אני לא טועה אז במסה זה 1.6 ל 2.2 כפול משקל גוף
אבך בחיטוב זה אמור להיות יותר, לא?
אנונימית
כן את כנראה צודקת ב2.2

ולא בחיטוב זה אותו דבר
מה זאת אומרת שעל כל קילו בין 1.6 ל2.4
גרם. ?
איך אתם מחשבים את זה?
תסבירו לי?
אנונימי
נניח אתה שוקל 70? אז פשוט על כל קילו בגוף אתה אוכל בין 1.6 ל2.2 גרם חלבון
שואל השאלה:
אני קצת מבובלבלת..
ראיתי כמה סרטונים ומחקרים בחול שכתוב שמומלץ 1גרם חלבון * המשקל בפאונד.
כי בחיטוב אוכלים פחות קלוריות משמע פחות פחמימות בדרך כלשהי ואז לגוף קל יותר לפרק את החלבונים בשביל אנרגיה, אז הם ממליצים לאכול יותר בחיטוב בשביל לשמר את השריר ושלא יתפרק. בעברית מצאתי כתבה שיש שם בין 2.3 עד 3 כפול משקל גוף.
מה אתה חושב?
אנונימית
שואל השאלה:
אנונימי,
תכפיל את המשקל שלך ב 1.6 וב 2.2 ותאכל בניהם כזה
מעל ל 1.6 (כפול המשקל גוף) ופחות מ 2.2 (כפול המשקל גוף)
אנונימית
הרי זה מובן מאליו שבחיטוב אנחנו נרצה לשמור על השרירים שלנו ועדיין לחזק אותם יותר. ונהיה במאזן קלוריות שלילי.
אז אנחנו נאכל גם פחמימות וגם חלבונים מן הסתם. ועדיין אפשר להכפיל את משקל גופנו פי 2. כמובן שאי אפשר להכניס את כמות הגרם הזאת לגוף בגלל חילוף החומרים.
הכוונה היא כנראה למתקדמים שמנסים לעלות במסת שריר תוך כדי החיטוב-שלהם זה כמעט בלתי אפשרי לעשות ככה לכן הם מעלים את כמות החלבון שהם מכניסים
בחיטוב של מתחילים (שלא התאמנו בעבר-מתחילים זה בערך בשנה וחצי הראשונות של הכושר) ניתן לעלות-לשמר מסת שריר בעזרת כמות חלבון נמוכה יחסית (בטווח הקיים אפילו 1.6)
שואל השאלה:
אוקיי, אני חושבת שאלך עם ההמלצה של ה 1 גרם כפול משקל בפאונד כי זה גם יוצא בטווח שכתבת לי בתגובה הראשונה של 1.6 ל 2.4
אנונימית