5 תשובות
אין לך ממה להיות בלחץ. בנים ובנות, תתייחסי אליהם אותו דבר. אני יכולה להבין את החששות אבל אני בטוחה שתסתדרי- את לא היחידה שעברה בית ספר, אנשים עוברים את זה ותאמיני לי שלפעמים זה רק לטובה.
להתרגל ולהכיר חברים חדשים זה מבורך.
בהצלחה!
תראי, העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך ובאמת מה שהכי עזר לי זה לא לחכות שאנשים יבואו ויתחברו אלייך, אלא קודם את תבואי תתחילי לדבר איתם ותתחברי אליהם. יותר מידי פעמים חיכיתי וחיכיתי לבד בהפסקות שמישהו יבוא וידבר איתי וישאל אם אני רוצה להצטרף והרגע הזה פשוט לא הגיע. הבנתי את הטעות ומאז ישר אני מנסה להתחבר ולדבר עם קבוצות ילדים בכיתה לאט לאט כל פעם עם קבוצה אחרת ולראות למי אני יותר מתחברת וארצה לדבר הרבה, למי יש תחומי עניין ותחביבים דומים לשלי :)
אני מבינה את הסיטואציה,באמת, את לא תאמיני אבל סיימתי עכשיו י אני עולה ליא ועברתי לפני חצי שנה באמצע כיתה י לתיכון חדש. היה לי קצת קשה בהתחלה אבל נפתחתי לכולם :)
עכשיו בנים ובנות זה באמת אותו דבר, תמיד יש בנים ובנות נחמדים ונחמדות ובנים ובנות שפחות.. זה בכלל לא קשור למין. ההפך, תנסי כמה שיותר להתחבר לבנים :)
אם את רוצה לדבר איתי על זה או סתם על נושא אחר מוזמנת לפנות אליי בפרטי!
בהצלחה! :)
שואל השאלה:
^תודהה❤
אנונימית
בכיף 3>
אל תתביישי לפנות אליי, באמת, אני תמיד פה בשבילך :)
גם אני אשמח אם תפני אליי מידי פעם כי הייתי בדיוק באותה סיטואציה שלך, אולי תמיד למדתי בבית ספר ממלכתי רגיל וגם יחד עם בנים ובנות באותה כיתה ובית ספר. אבל גם אני מבינה את הקושי של התלמידה חדשה. אני חושבת שרמת הקושי שלך ושלי הייתה שווה באותו הרגע. את תלמידה חדשה עולה לבית ספר חדש וזאת פעם ראשונה שאת לומדת ונמצאת יחד עם בנים. אבל אצלי לעומת זאת, תמיד למדתי בבית ספר חילוני עם בנים ובנות אבל עברתי תיכון חדש לגמרי באמצע השנה. עברתי באמצע פברואר.
כולם עוברים קשיים ביום הראשון ולפעמים קצת אחרי. זה בסדר.
זה בעיקר לדעת שאת לא לבד ואל תילחצי.
תנסי להתחבר עם קבוצות של ילדים בכיתה שלך. תהיי מי שאת והכי חשוב שתיפתחי לאחרים.
אני בטוח שיהיו לך חברים ;)
בהצלחה 3>