7 תשובות
תהפכי תמסך
לא חושבת שיש דרך לסדר את זה חוץ מהעריכה אחרי זה של התמונה, יש שם אפשרות להפוך אותה.
זה סימן של שני משולשים ואמור להיות למעלה
זה מתאים את התמונה למציאות, לא הופך אותה. למשל אם תצלמי כיתוב של משהו בסלפי זה יהפוך אותו לקריא ולא ג'יבריש. ואת יכולה ללכת לעריכה ולשנות את זה
אי אפשר, אפשר לערוך את התמונה ולהפוך שם
אנונימית
אי אפשר לתקן את זה, כך שמצלמת הסלפי לא תהפוך את התמונה שלך אחרי הצילום, מכיוון שאין הגדרה בהגדרות המצלמה שמבטלת את היפוך התמונה.

את יכולה לעשות 2 דברים בעניין:
1. כל פעם שתרצי להפוך תצלום סלפי, פשוט תעשי זאת דרך העריכה של התמונה (צירפתי קישור לתמונה שמציגה את השלבים עבור היפוך התמונה).
הערה: היפוך התמונה המובנה אפשרי רק מ־ios 13 (אני מניח שהמכשיר שלך מריץ את הגרסה הזאת [היא זמינה לאייפון 6s ואילך]).
אם המכשיר שלך מריץ ios 12 או גרסה מוקדמת יותר (מה שלא הגיוני בעיניי כי זה אומר שהמכשיר שלך ישן יותר מאייפון 6s) - לא ניתן להפוך את התמונה באפשרות ה"edit" (עריכה) המובנית, ותוכלי לעשות זאת באמצעות אפליקציה מחנות האפליקציות (מה שנקרא "אפליקציות צד־שלישי"). אחת מהן היא adobe photoshop express ויש בה אפשרות להיפוך תמונות.
2. יש אפליקציה בשם mirror, שצילומי סלפי שתעשי בה לא יתהפכו אוטומטית ויישמרו בצורה שהם נראים בעת הצילום (כמובן שתוכלי להפוך אותם אם תרצי).
לנוחיותך, מצורף כאן קישור לאפליקציית mirror.
בהצלחה.
שואל השאלה:
וואו עמית תודה הצלת אותי