14 תשובות
בני כמה הם?
שואל השאלה:
חודשיים
אנונימית
תשתפי אותו לפני ונראה לי שזה בסדר
שואל השאלה:
הוא מבושל כי בעוף חי יש חיידקים
אנונימית
עדיף לא לתת להם אוכל של בני אדם, יש חטיפים מיוחדים לכלבים (ואני לא מדברת על עוגיות כלבים או אוכל גרגרים שזה האוכל הרגיל שלהם, יש גם חטיפי עוף לכלבים )
כן ברור אבל בכל זאת אני שותף לפני שאני נותן להם
^^האמת שלרוב הכלבים (חוץ מאלה שרגישים) זה בריא עוף בשר ודגים
נראה לי שכן...
ברור, אפילו מומלץ. זה הכי בריא לכלבים. תחשבי מה יש בטבע? בשר! כלבים הם חיות בשריות וזה הכי בריא להם. עדיף גם לקנות להם חטיפי בשר, למשל אוכל כמו בונזו או בחלק מחטיפי הכלבים הזולים הם מפוצצים סוכר ולא בריאים.
כלבים לא חיים בטבע, זו חיה מבוייתת.
ויש הבדל בין בשר שלפני רגע צדו אותו לבין בשר שעבר עיבוד וישב הרבה זמן במקפיא ועוד את כל הנסיעות במשאית.
אם כבר הייתי ממליצה להביא בשר ולא עוף.
יש עצמות בשר שאת יכולה להביא אבל שימי לב שזה לא חד כדי למנוע פציעה בחניכיים.
גם דגים הייתי ממליצה כמה שפחות בגלל עצמות וגם בגלל הטריות שהיא לא 100%.
אם את קונה אוכל, רק אוכל יבש אם את רוצה לפנק תביאי עצם של בשר (עם בשר אבל לא הרבה..תני לו להוציא את הבשר לבד איכשהו זה גם מעסיק וגם טעים)
עצמות של עוף לא להביא בכלל כי זה עלול לגרום לפציעות במעיים. כאבי תופת לכלבים והרבה כסף טיפול. בהצלחה!
אה אוי לא שמתי לב שהיא כתבה מבושל, עדיף שתביאי להם לא מבושל. ואם את משתמשת כחטיף אז תתני ממש חתיכות קטנות (ממש ממש), וככה הוא לא יאכל הרבה מזה תוכלי לעשות הרבה.
שואל השאלה:
כן אבל בדקתי בגוגל ואומרים שבבשר נא יש המון חיידקים וזה אסור....
אנונימית
רק מבושל!!!
עדיף תמיד בשר ואם זה עוף אז יותר בכיוון החזה/פרגית וגם זה מבושל. כשאני אומרת מבושל אני לא מתכוונת רק למבושל במים...
אפשר גם לטגן אבל עדיף כמה שפחות.... את יודעת אם את מכינה שניצלים ובא לך לפנק אותו אז אפשר לטגן, הבשר גם יכול להתבשל עם האוכל ואז תביאי לו. עלהאש... הכל בסדר.
העיקר לדעת מה המינון. יש כלבים רגישים שעדיף כמה שפחות ויש כלבים שיאכלו הכל בלי שיקרה להם כלום.. תראי איך הוא מגיב וככה תדעי. הכי חשוב להיות קשובה לסימני הגוף של הכלב
אל תקשיבי לכל מה שרושמים לך פה. רוב מה שכתבו בכלל עדיף לעשות הפוך. אם תצטרכי עצה או משהו, דברי איתי.