3 תשובות
לכי על זה
שזה אחלה רעיון, אבל באותה מידה את עלולה למצוא את עצמך בלי עבודה בכלל או עם עבודה שאת לא אוהבת / לא מתגמלת בכלל.
יכול להיות שתגיעי למקום טוב ותעשי דברים מעניינים, ויכול להיות שתהיי אבודה מאוד.
דוגרי לא באמת צריך תואר כדי להסתדר. יש כאלו עם תואר שמסתדרים בסדר ויש כאלו שבקושי יודעים מה לעשות איתו.

יש הרבה יותר עבודות ממה שאפשר לחשוב.

את יכולה ללכת על עבודה בשירותי הביטחון השונים, משטרה/שב"ס וכיו"ב, לא צריך המון השכלה, תנאים בסדר, כן מתחייבים אבל זה יכול להיות מעניין (בכל־מקרה במשטרה. מניסיון של שנתיים כמתנדב)

כל־מיני מכללות מציעות ים קורסים מקצועיים בכל תחום אפשרי. אחי עכשיו לומד אילוף כלבים. אחותי עשתה קורס תכנות ב־hackeru והיא יושבת ממש לא רע. בכלל, בכל הקטע של תכנות, לא כזה מעניין התואר כמו היכולות בפועל.

אני כרגע לומד במכללה העסקית בת"א, יש שם כל־מיני קורסים מגניבים כמו ייבוא וייצוא וסחב"ל (זה מה שאני עושה בתקווה להיות פקיד רישוי), מנהלי רכש, מה שבא לך

יש כל־מיני עבודות חקלאיות, חלקן עם חיות כמו צאן או סוסים, משם את יכולה ללמוד להיות מדריכת רכיבה על סוסים או משהו, זה די מגניב

זה באמת תלוי בכיוון שלך, תאמיני לי יש יותר דברים מתואר/תעודת הנדסאי

גם לדעתי זה סתם גיל מעפן לעשות בו תואר. בגיל הזה אנחנו נורא אימפולסיביים ולא באמת יודעים מה אנחנו רוצים לעשות הלאה. תואר זאת גם התחייבות רצינית, מבזבזים עשרות אלפי שקלים עבור ה*אפשרות* להתקבל לעבודה שאולי תימאס לך אחרי שנה שנתיים שלוש.
באותו הנושא: