20 תשובות
מה הבעיה בזה? היא עושה דבר נכון אין מה לעשות, גם אני ככה
שונאת אנשים כאלה כאילו דיי רבאק תנו ללמוד תתלוננו אחר כך
ישו היה יהודי וידע יותר תורה מאשר היא אי פעם תדע הוא לא התכוון להקים דת חדשה
הוא היה משיח שקר ^
נכון אבל הוא גם היה תלמיד של רבי יהושע בן פרחיה והוא "הפיץ את הבשורה" אבל לא התכוון להקים דת חדשה הנצרות קמה רק אחרי מותו כי הם האמינו שהוא "קורבן" על כל הנוצרים
כן, אבל מה קרה כשהוא חשב שלא מחלו לו? זה אתה יודע
אגב קוראים לו ישוע קוראים לו פה ישו כי זה ראשי תיבות ימח שמו וזכרו
בעיקרון לא יודע מה היו הכוונות שלו, אבל הוא עדיין כפר
הוא הלך לעבוד עבודה זרה
הוא כפר כי הוא פירש פסוק בתורה בצורה לא נכונה
"כך מקובלני ממך כל החוטא ומחטיא את הרבים אין מספיקין בידו לעשות תשובה"
גם בכיתה שלי היו עושים את זה. הפתרון שלי היה להתעלם למרות שזה קשה, ואוהו, זה מאוד קשה. וללמוד את החומר עצמאית כשלא מספיקים הרבה בכיתה. כשיהיה מבחן היא תיכשל ואת לא, וזה יהיה בעסה בשבילה. שתלמד להיות בשקט לפעמים גם כשנאמרים דברים שלא לטעמה.
הוא כן כפר ואנחנו יודעים שהדת הנוצרית הוקמה אחרכך נראה שלא קראת בכלל את התגובות
תלמידו של רבי יהושע בן פרחיה (במאה השנייה לפני הספירה), שדחהו מעליו משום שבעת ביקור באכסניה העיר ש"עיניה (של בעלת הבית) טרוטות", הערה שגררה את תרעומת רבו שהחליט לנדותו. מדי יום בא ישו לפני רבו להביע חרטה על דבריו. יום אחד, כשבא לפניו, היה בדעתו של רבי יהושע לקבלו אלא שהיה עסוק בקריאת שמע וסימן לו להמתין. ישו פירש בטעות כאילו רבו מגרשו ובכעסו פנה לעבוד עבודה זרה. כשהתבקש ישו על ידי רבו לחזור בו ממעשה זה, השיב: "כך מקובלני ממך כל החוטא ומחטיא את הרבים אין מספיקין בידו לעשות תשובה"
^
אם מעניין אותך רבי יהושע בן פרחיה נולד במאה ה 2 לפנה"ס אז...
תגיד לה שהתגובה שלה לא לגיטימית לשיעור בבית ספר
מי שאומר שישו לא התכוון להקים דת, למדתם היסטוריה? ישו גורש מבית המדרש כי הוא היה רודף שמלות. הוא הקים כת בתוך היהדות וקרא לעצמו משיח, שינה חוקים ושכתב את התורה. אחר כך הרומאים אימצו את הדת השקרית הזאת ובגלל שהם שלטו על רוב האיזורים וגם בגלל שהנצרות היא מסיונרית היא הפכה לדת כלפי עצמה.
ישו לא היה תמים בשום צורה ימח שמו וזכרו ינדיד
מה יש להתעצבן ישו הרס את השוק בירושלים יצר דת שבסיסה מדבר על זה שהיהודים הם עם מגעיל וכפוי טובה ועוד...
אבל היא צודקת. ימח שמו וזכרו.
מזה משנה מה היא עושה בשיעור