3 תשובות
זה פשוט במקום למחוק היסטוריה, זה לא עושה יותר מזה
החברת אינטרנט יכולה לראות הכל וגם האתר שניכנסת אליו אבל זה לא נשמר בהסטוריה של המכשיר
YTS
אף אחד לא יכול לראות איפה ההית כי זה לא נשמר בהיסטוריה