12 תשובות
קורה.
אנג.
טופ.
אוזאי.
זאהיר.
לופי.

לדעתי זה ככה, כשאני מחשיב גם כוח פוליטי, כלכלי ואמונתי.
שואל השאלה:
לופי אחרון??
אנונימי
זה לא שהוא חלש, פשוט שכל האחרים כל כך חזקים שהוא נאלץ לרדת, כאילו, אין לאף אחד יכולת להתחרות באוואטרים (לא מבחינה פוליטית ולא מבחינת יכולת), לטופ יש יכולת מושלמת באדמה בנוסף לתמיכה פוליטית (גם מהאווטארים וגם מקבוצות אחרות) בנוסף היא יצרה סגנון כשפות ולחימה חדש בקרב כשפי האדמה שזה ממש קשה ומסובך ולכן היא במקום השלישי, לאוזאי יש שליטה מאוד גדולה בשפות אש ושליטה בצבא של משרתים (כשפי אש נוספים) שנאמנים לו לחלוטין ורק מנסים לשרת אותו יותר, אז הוא מקבל את המקום הרביעי.
זאהיר, כשף אוויר, שרק בזכות הנדירות של היכולת הזו מקבל מקום גבוהה יותר, אבל גם בקרב כשפי האוויר הוא החזק ביותר, הוא הצליח (פשוט כמשמעו) לעוף, שזו יכולת שכשפי אוויר גם בתקופה שבה הם היו נפוצים הייתה נדירה עד בלתי קיימת, והוא אפילו לא נולד כשף אוויר שזה רק מגדיל את התוצר של ההצלחה שלו.
לופי (דרך אגב אנחנו מדברים על האחד מוואן פיס נכון?) חזק, מאוד חזק אפילו אבל להשוות בין שני עולמות ושיטות קסם שונים זה לרוב לא חכם, כמעט תמיד לאחד הצדדים יש יתרון אדיר על האחרים, וכך גם כאן, מחוץ לוואן פיס שימוש ביכולות של ההאקי המלכותי יהיה לא יעיל במיוחד ולכן ניתן להוריד אותו מהשימוש אמנם ניתן להשתמש בו על מנת ליצור כשפות מועטת אבל לא מספיק עוצמתית כדי להביס את הכשפויות האחרות, אמנם ההאקי של ההגנה יהיה יעיל למדי בקרב, אבל לא ניתן להפעיל אותו לנצח וברגע שהוא יורד ניתן יהיה להביס אותו בקלות בעזרת כשפות, ההאקי של הריגול מאוד שימושי אבל לא מתחרה ביכולת של טופ לדוגמא. בסופו של דבר העובדה שלופי נמצא בדירוג הנמוך ביותר הוא שאין לו תמיכה פוליטית, ובאופן יחסי מעט אנשים (רוב הזמן בודדים) מוכנים לעבוד איתו ואין לו תמיכה כמו לאוזאי או לאחרים.
אני אולי מוכן להחליף בין לופי לבין זאהיר אבל לא בטוח.
שואל השאלה:
מסכים איתך לגבי הסדר של הדמויות מאוואטר אבל לגבי לופי
הבאת בחשבון רק את היכולות של ההאקי ולא את היכולות גומי שלו שאיתן הוא נלחם בדכ
טופ לא יכולה לחזות את העתיד לופי כן ולכן הוא יכול להתחמק מ99 אחוז מהמכות שינחיתו עליו
בנוסף אם אתה מחשיב כוח פוליטי גם אז ללופי יש צי של 5,000 לוחמים פלוס כל כך הרבה אנשים משפיעים בעולם שחייבים לו
אנונימי
שיתחמק כרצונו, על טופ כל מכה שתונחת האדם המנחיץ אותה עומד על הקרקע לא תפגע בה היא תוכל לראות אותה גם ממרחק קילומטר ובגלל שאין הרבה אנשים שיכולים לעוף או להנחית מכות מעופפות אז היא מסוגלת להתחמק מאחוזים דומים של מכות.
יכולת לחזות את העתיד זה מאוד שימושי אבל לא יעיל במהלך לחימה כנגד כלי שיכול (פשוט כמשמעו) לכלוא אותך באוויר או במקום שממנו לא תוכל להימלט, וככה פועלות רוב השפויות.

בנוגע לצי שלו, 5000 אנשים זה ממש קצת ביחס לצבאות, רק לאומת האש יש כוחות כפולים משלו מקרב הכשפים בלבד, ללא החשבת החיילים הרגילים.
תמיכה מאנשים משפיעים לא עוזרת בכלל כשהאנשים המשפיעים (שהם שאר הרשימה פה) נלחמים בך.
שואל השאלה:
אבל לופי יכול לעוף
אנונימי
ואז היכולת שלו להילחם תוכל להעצר על ידי חומה פשוטה (שניתן ליצור בכשפות אדמה).
שואל השאלה:
אוי נו חומה תעצור את לופי?הוא שובר אותה במכה חלשה יחסית
אנונימי
תלוי מה הגודל שלה, וחוץ מזה, הוא לא מסוגל לבנות חומה שמתקנת את עצמה (כמו שכשפות אדמה מסוגל לעשות).
שואל השאלה:
יש לו קונג אורגן שזה פי 1000 יותר מהיר מהמהירות חידוש של הכשפות אדמה
אנונימי
אנג
טופ
אוזאי
זאהיר
קורה
לופי
שואל השאלה:
למה אצל כולם לופי אחרוןן
אנונימי