4 תשובות
נכנסים להגדרות, help, help center, ניהול החשבון שלך, מחק את החשבון שלך, מקישים סיסמא ואז לוחצים על הכפתור האדום
באפליקציה שלהם
את יכולה להשבית אותו ועושים את זה דרך ההגדרות
ללכת לאתר ולא לאפליקציה ויש אפשרות בהגדרות
באותו הנושא: