3 תשובות
אוקיי
ב2011 הם הופיעו בבר של גייז ולואי היה שיכור
וסיימון ראה את זה וכעס ממש והוא הטיס אותו עד אליו והכריח אותו לחתום על חוזה כלשהו
שדרך אגב נגמר ביום ראשון הקרוב ברוך ה
ומאותו רגע לואי היה הרבה פחות שמח ומשוחרר כזה בראיונות
זה מאוד מסובך
הרבה אנשים (כולל אני) בטוחים שיש/היה משהו בין הארי ולואי ושהם היו ביחד (אני גם דיי בטוחה שהם עכשיו ביחד למרות שללואי יש "חברה")
חושדים שבחוזה הזה סיימון הכריח את לואי לחתום על זה שהוא והארי יכחישו את המערכת יחסים ביניהם כי מודסט (המנהלים שלהם) ידועים בתור הומופובים.
לגבי אלינור- זה מאוד מסובך ואני מתה עליה בלי קשר, אבל רואים שהיא ולואי לא באמת מאוהבים. תסתכלי על תמונות שלהם ביחד, הם נראים כמו חברים טובים ולא כמו זוג. יש תאוריות שמודסט החתימו את אלינור על חוזה שהיא חייבת לצאת עם לואי בשביל להרחיק את השמועות על לארי (הארי ולואי)
זה ממש לא מכבד מה שעושים ללואי והוא גם אמר את זה בעצמו תרדו מהם ותנו להם לחיות את החיים שלהם, גם אם זה היה אמיתי (הלוואי שכן אבל לדעתי אנשים מאמינים למה שהם רוצים להאמין) זה רק היה מרחיק אותם כל השמועות האלה וכל האובססיה הזאת..