7 תשובות
לא חושב
אם אין לך בעיה ברגליים לא אמורה להיווצר לך בעיה בהן בגלל שאת לא זזה
אנונימי
ברור שכן.. את צריכה לעשות פעילות ספורטיבית.. הרגליים שלך יכולות להתנוון או משהו.. את צריכה כמה שיותר לזוז, לחזק אותן
תמיד צריך לעשות פעילות ספורטיבית לפחות פעם בשבוע, צריך להזרים את הדם בגוף ולפתח את השרירים
מה הכוונה לא יוצאת? לא יוצאת בכלל או בקטנה מניסיון שלי זה לא הכי טוב אם תרצי תפרטי ואני אסביר לך. אני לא יצאתי 3 שנים מהבית
אנונימית
שואל השאלה:
לא יוצאת *בכלל*
אנונימית
תקפידי לפחות לישון כמו שצריך לתת לרגליים מנוחה שתהיה זרימה תקינה ,לקום מידי פעם להסתובב בבית.. ולהתחיל לצאת עם כל הקושי אם תרצה את יכולה לפנות בפרטי אליי
אנונימית
שלום לך יקרה,
לשאלתך, אני מניח ככאשר תקועים בבית שלוש שנים, בלי לזוז הרבה, בלי לעשות פעילות ספורטיבית, קשה לשמור על הגוף בצורה מיטבית, קשה לחזק את השרירים ולשמור על גמישותם.
אבל, מעבר למצב הרגליים והגוף, נדמה שאת מוטרדת ממשהו נוסף, שאולי מדכא בך את הרצון לצאת החוצה, לפגוש אנשים, לעשות כל מיני פעילויות. אני תוהה מה קרה לפני שלוש שנים. נדמה שמשהו מאוד משמעותי מונע ממך מאז את היציאה מהבית. ייתכן וכאב אז רובץ עלייך, עצב עמוק לא מאפשר לך לצאת מדלת ביתך, ואת רק יכולה לדמיין את מה שיש שם בחוץ. יש לך לבטח עוד זיכרונות משם, חלקם טובים, אבל אולי חלקם מפיחידים , וייתכן ואחרים אפילו מאיימים. ובנוסף, אולי גם הרבה שעות לבד בבית, והבדידות פוגעת בך.
האם את יכולה להתייעץ עם מישהו לגבי אי היציאה מהבית, כפי שאת עושה עכשיו לגבי מצב הרגליים? גם אם לא תקבלי תשובה, זה יכול אולי לעזור.
יקרה, אני מתנדב בעמותת סה"ר - סיוע והקשבה ברשת. אני מזמין אותך להתחבר לאתר שלנו ולהתכתב עם אחד המתנדבים שלנו. אנחנו כאן בשביל להיות איתך. להקשיב לך, לנסות להבין, אולי להצליח לסייע או להפנות לגורם מתאים בקהילה לידך. אל תישארי לבדך עם שאלות כאלו. תתחברי. אפילו עכשיו.
מקווה לשמוע ממך,
מתנדב בסה"ר
שעות הפעילות שלנו באתר:
א'-ה' 10:00-00:00
שישי 8:00-13:00
מוצ"ש 21:00-00:00