3 תשובות
איזה אימון עשית?
האימון היה מבוקר?
הטכניקה שנעשתה טובה?
כאבי ברכיים הן בין הכאבים הנפוצים יותר בקרב אנשים, אבל לרוב הן בכלל לא קשורות לבעיה במפרק שצריכה דאגה, יכול בהחלט להיות תגובה של הגוף ושריר תפוס שמשפיע על הכאב בברך.
אשמח לעזור במה שניתן עם הנושא.
מצרף כתבה באנגלית על סיבות שונות לכאבי ברכיים, יכולה לשאול אותי אם יש שאלות על הכתבה. בנוסף יכולה לפנות לכותב דרך האתר, הוא ישראלי ויענה בעברית.
שואל השאלה:
אני חושבת שפשוט לא עשיתי את התרגילים נכון בקטעים של הלאנגים והסקוואטים, במקום לשבת אחורה רכנתי קדימה והפעלתי לחץ על הברכיים ואצבעות הרגליים, מה לעשות עכשיו ואיך לשפר את הטכניקה?
אנונימית
סקוואט את יכולה לשפר בכך שתתרגלי ישיבה על כיסא. זו בסופו של דבר התנועה בסקוואט, צירפתי סרטון של המאמן ממקודם של סקוואטים, הסרטון הוא חלק מתוכנית אימון שפורסמה לפני מספר שבועות.
לאנג'ים יכולה להתחיל מכריעה מלאה, ברך על הרצפה ולהתמקם עם הברכיים ב90 מעלות, ומשם להתחיל את התנועה. חשוב לזכור תנועה של מעלית ולא תנועה של מדרגות נעות, תני לברך האחורית להוביל את התנועה ולא לברך הקדמית.
אם יש עוד שאלות, בכיף.