2 תשובות
שמים קצת חלב בקבוק ומערבבים חצי דקה (במידה ואין חלב כמעט גמור)
אם יש לך קרטון כמעט גמור תנער אותו במשך חצי דקה ואז יוצא חלב מוקצף.
לקפה אין לי מתכון
אם יש לך קרטון כמעט גמור תנער אותו במשך חצי דקה ואז יוצא חלב מוקצף.
לקפה אין לי מתכון
אני אוהבת קודם לשים קצת מים אחר כך משקשקת את החלב שמה עד הסוף ואז מוסיפה את הקפה
אולי זה פסיכולוגי אבל זה כאילו יותר טעים ככה חח
יוצא קפה הפוך
אולי זה פסיכולוגי אבל זה כאילו יותר טעים ככה חח
יוצא קפה הפוך
באותו הנושא: