3 תשובות
יש לך שלוש נקודות בפינה הימנית העליונה של הריבוע שלך. תלחצי, ואז תלחצי על rename ואז תשני
אני יודע שאתה יכול למחוק ולהוריד מחדש ואז שאתה נכנס תיהיה אפשרות לשים שם שתקפוץ מולך
אפשר, ב"משתתפים" ואז תראי אותך ותלחצי על rename