27 תשובות
את יכולה ככה
$targetAddr = "123.123..*..*"; "

if (ereg($targetAddr, $_SERVER['REMOTE_ADDR'])) {
הפעולה שאת רוצה לעשות
}
אחי מה שכתבת זה פחות יעיל



תנסי את זה

if ($_SERVER['REMOTE_ADDR'] == "האייפי שאת רוצה לחסום") die();
תקשיבו היא לא יכולה לדעת סתם ככה את האייפי שינסה לפרוץ לה היא צריכה קלט מהמשתמש ,
את צריכה לאחסן את האייפי של הפורץ באמצעות הדטהבייס ושם לבצע את פעלת החסימה
למה שהיא פשוט לא תגן על הפורמס שלה מהכנסת תווים מסוכנים כמו '? תשתמשי בhtmlspecialchars
בקלות אפשר לעקוף את ההטמלספיישלצ'רס
היא צריכה להשתמש בhtaccess.
Deny from 192.168.1.12
אנונימית
כן ואיך היא תדע את האייפי כדי להכניס ל.htaccess? חשבת על זה?
עזבו אתכם מזה
שתשתמש בmysql_real_escape_string בטפסים שלה ונגמר הסיפור
מייאסקיואל זה חרא,ניסיתי להשתמש בזה וזה העלים לי כמעט רבע מהטקסט אל תשתמשי בזה
אנונימית
מה אתם בכוח מנסים להטעות אותה? רוב החסימות של האייפי משתמשים באמצעים של הדטהבייס
אנונימית כנראה שהטקסט שלך הכיל תווים כמו '
זה ממש לא חרא
זה די הציל אותי
$value = mysqli_real_escape_string ($_POST['value']);

זה עושה את העבודה
Hardwell הפעולה שכתבתי עושה את אותה הפעולה כמו שלך
כן אבל אתה יצרת ערך אפשר פשוט לרשום את הערך בפעולה עצמה ולא להפריד אותה
מה זה משנה? זה אותו הדבר^
תנסי את זה שואלת השאלה
$user_ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR']; // get user ip

$denyIPs = array("111.111.111", "222.222.222", "333.333.333");
if (in_array ($user_ip, $denyIPs)) {
// blocked ip
}
else {
// not blocked
}
תגידי אם עבד בסוף
אבל היא צריכה לחסום אייפי שהיא לא יודעת אותו! למה אתם ראש בקיר
שואל השאלה:
כאילו אני צריכה ליצור דטהבייס ששם יהיה הכתובת האייפי?
אנונימית
אה חשבתי שיש לך כבר את הכתובת האייפי XD
אופס
תעשי דטהבייס שקוראים לו ip ותיצרי טייבל ושם יהיו מוכנסים הכתובות דרך התסריט
שואל השאלה:
אוקי יצרתי DATABASE וTABLE
מופיעים לי כל מיני שורות טקסט ואפשרויות
אנונימית
את צריכה להגדיר את הטבלה
תרשמי בתבנית הראשונה id ובשנייה ip ותשמרי. זהו סיימת עכשיו את יכולה לכתוב תסריט שיכניס את האייפי אם משהו בform לא נכון ולחסום אותו
לא לעשות סייב סתם ככה,היא צריכה להגדיר את הטייפ והתוכן שאמור להיות מוצג

את הid תשימי על int(11),key,primary
ואת הip varcher(100)
שואל השאלה:
שיט ,אז למחוק את הטבלה הקודמת?
אנונימית
יאפ
פאק שכחתי חח נכון
שואל השאלה:
אוקי יצרתי,מה עכשיו
קראתי לדטהבייס ip ולטבלה ip
אנונימית
מצויין,יש חיבור לדטהבייס?
mysql_connect וזה.
שואל השאלה:
אוקי הבנתי מה הרעיון,
אני אחזור כשתהיה עוד בעיה.
אנונימית