15 תשובות
די נו.
זה לא יהיה ככה.
כפי שאת מתארת את זה, מספרים לילדים.
במידה וזה נכון, התעמקתי בזה בעבר, וזה מורכב יותר, זה דברים אחרים ולא ככה. בעולם הזה אם איבדת עם אמא שלך את צריכה להשלים עם זה.
כן,יהיה תחיית המתים כשהמשיח יבוא.
שואל השאלה:
אבל מתי הוא יבוא? ואיזה חיים יהיו פה כמו החיים שיש עכשיו או חיים דתיים?
אנונימי
זה לא יקרה כי כל זה לא אמיתי
משיח זה לא בן אדם.
משיח זו רמת תודעה אצלנו.
וככול שנגביר חסדים על הדינים, ונהיה בבחינה של ואהבת לרעך כמוך, כך הסיכוי למשיח יגדל. החיים שיהיו כאן אף אחד לא יכול להסביר, אין לנו תפיסה שכלית בדבר. זה דומה לזה שאני אנסה לתאר לך פרי שלא טעמת מעולם, אני יכול להגיד לך מריר, מתוק, אבל לא את הטעם בידיוק. נסי לתאר לאדם שמעולם לא אכל קיווי מה הטעם של זה. או לתאר לעיוור מלידה איך נראה צבע אדום.

הדתיים רחוקים מאוד מן האמת. כל הדת קיימת-התריג מצוות-613 מצוות ליהודים, בשביל להביא אותנו לבחינה של ואהבת לרעך כמוך, שזו מהות כל התורה כולה. הדתיים הפכו את התפל לעיקר ןאת העיקר לתפל.
חיים דתיים,אם המשיח יבוא הכל יתנהל לפי הדת.קורבנות,בית המקדש וכו'
לא יהיה רוצחים או אתאיסטים,כי מתי שיראו את המשיח הם יאמינו שיש בורא אחד.
לא.
כן. אני בטוחה בזה מאוד ומאמינה מאוד.
שואל השאלה:
ואם אני בן אדם טוב בסך הכל אבל אני שתי חטאים מאוד גדולים בתנך? אחד זה זרע לבטלה והשני זה אהבת גברים ואני כן מתכוון בעתיד לעשות יחסי מין חד מיניים אז אם יבוא המשיח אני אענש בגלל זה?
אנונימי
תראה.
זה לא ככה.
מותר לך לאהוב את מי שאתה רוצה, אתה לא שולט בזה, זה מה שאותנטי לך, אל תחשוב שאתה אדם רע יותר מבן אדם שהוא הטרו. אותו דבר לגבי זרע לבטלה. תהיה בטוח, שגם דתיים מאמינים שופכים זרע לבטלה. זה הטבע, זה בריא, זה הגיוני. התורה מורכבת יותר מזה. אבל בגדול, עוד פעם מהות התורה זה ואהבת לרעך כמוך. זה הכול. אם אתה לא פוגע בבני אדם, מעליב, מדבר לשון הרע, גונב, כועס, משחיט, מלכלכך וכו', אתה בדרך הטובה. אתה לא תיענש.

אם אתה ברצון לקבל שלך- רק אני, רק בשבילי, רק אני חשוב, במילים שתוכל להבין כן תיענש.

עליך להיות ברצון להשפיע/לתת. כמו הבורא.
הבורא זה הרצון להשפיע, ועליך לרכוש את תכונותיו, וכולנו חלק אלוקה, וכביכול שכחנו את זה, וככול שנרכש את התכונות שלו, כך נתחבר אליו, ונתעלה מעל עצמנו.

ככול שנתעלה מעל האגו, נעלה בדרגה הרוחנית שלנו. :)
צדיק,בטח שיהיה!!
בבירת משיח בעזרת השם תהיה תחיית המתים.
לכן מה שאנחנו יכולים לעשות זה לקרב את הגאולה-את ביאת משיח ובכך גם את תחיית המתים.
תחיית המתים ודי שתהיה, זה מאחד העיקרי האמונה שחייבים להאמין בהם.
קמים בגיל שנפטרו.

וכן, ברור שמי שעשה עבירות - יענש (גם מעיקרי האמונה).
תהיה תחיית המתים כעבור 40 שנה שהמשיח יגיע, בדומה לסיפור של 40 יום ו40 ליל מתוך התנך
קראתי על זה קצת אז אני יודעת
אנונימית
אנונימית
את לא יודעת שיט