3 תשובות
כן. בהגדרות.
לא
אבל את יכולה להתנתק מכל שאלה ששאלת ומכל תשובה שקיבלת עליה פרח, למחוק קיר תודות, לשנות שם ותמונה
את/ה יכול/ה לבקש מהמערכת שימחקו לך את המשתמש.