6 תשובות
וואו לכי לסבתא שלי היא אלופה חחח
לבשל
עדיף לחפש בגוגל מה אכיל ומה לא ואיך לבשל אותן
לא לאכול כל פטריה שמוצאים
שואל השאלה:
מה קורה אם אוכלים אותן ללא בישול? אני יודע שזה מגעיל אבל שמעתי שזה גם מסוכן. עד כמה מסוכן ומה עוקף את זה חוץ מבישול? כלומר האם טיגון בהקפצה פותר את הבעיה? ואם כן אז עד לאיזו רמה חייבים לטגן אותן?..
אנונימי
שואל השאלה:
אני מדבר על פטריות מהחנות..
באינטרנט אין ממש מידע חוץ ממתכונים של חוות תקוע
אנונימי