8 תשובות
אני מכיר, אבל בעכו אם את רוצה..

בכל מקרה הייתי ממליץ לך לחפש בחיפה איזה מקום ליד הים/גבעה או מקום כמו בתמונה של השאלה וללכת לשם, בהצלחה!
שואל השאלה:
אוף אבל איפה אני לא יודעת כי לרוב יש הרבה אנשים בים בחיפה
אנונימית
לא מחייב רק בים, חוץ מזה - אין אזורים ליד הים שאין שם אנשים? (לא החופים הציבוריים לרחצה) ואגב לא ממליץ לך לשחות בעמוקים או במקומות בלי מציל, בטח שלא לבד.
גן האם , אבל זה מחא אנסים. עיר תחתית , גני משחקים בכללי
שואל השאלה:
חחח אני לא רוצה לשחות אני מחפשת מקום שקט ויפה להפקת איפור לפורים כמו שרשמתי..
אנונימית
גבעת העיזים, הים, גני משחקים בעיר, שדות פרחים וגידול למיניהם שיש, עיר תחתית, יש את האיזור של הפיקניקים מאחורי האוניברסיטה
כן אני יודע, המלצתי בכללי, בכל מקרה איזורים כמו בתמונה ומה שהמלצתי קודם, גם אם את לא ממש מכירה שווה לך לחפש..
חוף מרידיאן, יש שם שובר גלים מהמם מסלעים, וים מהמם , בבקרים המקום יחסית ריק , יש אנשים אבל לא משהו שאמור להפריע. מקום ממש יפה, יש שם באזור דיונת חול גבוהה שאפשר לעשות עליה תמונות פגז. ממש ממליצה לך אבל ללכת קודם לבדוק את העומס ולראות אם המקום מתאים לך .