6 תשובות
לא , פשוט רואים ששמרו תסרטון
לא
לא
לא רק מי שמוריד או שומר יכול לראות את הפעולה ,אך אפשר לראות שהסרטון שלך למשל הועבר פשוט לא ידוע מי
לא .
באותו הנושא: