3 תשובות
שלום אביגיל!
דבר ראשון את צריכה לבוא מוכנה מראש שיתכן ויהיו התנגדויות.אני בטוחה שהצוות הוותיק,שאף פעם לא היה לו מנהל, לא יקבל אותך בחום.(אל תעלבי) אני גם בטוחה שיהיה הרבה מתח והם ינסו לבדוק אותך ולהתנגד לך. את צריכה להיות אסרטיבית ובטוחה בעצמך,כי אם לא הם יאכלו אותך בלי מלח. סוד הכוח זה להיות קשוח ולדרוש הרבה מהעובדים, שישאפו למצוינות, ובמקביל להיות מנהל בעל אוזן קשבת והרבה חום כשמחוץ לעבודה.זה יקח זמן כי הם צריכים להכיר אותך.אל תכעסי אם יתנגדו אלייך.קבלי זאת בהבנה ובחום.דאגי שגם יראו עד כמה אנושית את.אם המקרה יהיה חמור אפילו קחי אותם לשיחה ושתפי אותם באיך את מרגישה, כמובן תהיה מאוד חזקה וממוקדת.אל תראי להם שאת נעלבת.רק שתפי אותם -שלך קצת קשה כי את מאוד רוצה שתעבדו באווירה טובה ומגובשת. תזכירי להם שאת תמיד שם בשבילם.תהיה הוגנת ואמינה.תתנהגי שווה אליהם ואל תתנשאי.דברי בגובה העיינים.תהיה קלילה ואל תתני להם להרגיש במתח.
כל זה....במקרה ויהיו התנגדויות. במידה ואני טועה...הרווחת.
שיהיה לך המון בהצלחה....ישר כוח!
(כל הכבוד על הקידום)
גלי@
ראשית זכרי שמישהו מצא אותך ראויה לתפקיד! מעבר לעצות שאת יכולה למצוא בכל מאמר על ניהול עובדים,אעלה כאן נקודה מרכזית שעובדת מצויין: היי סקרנית! היי סקרנית לגבי יכולות עובדייך, היי סקרנית לגבי מה מעורר בהם עניין ומוטיבציה, היי סקרנית לגבי מה מעסיק אותם,מה הידע המקצועי שלהם, מי הם כבני אדם...ככל שהבטחון שלך גדול יותר (ואני מזכירה לך את המשפט הראשון בתשובתי אלייך), כך תרשי לעצמך להיות פתוחה באמת להקשיב לעובדייך, לצרכים שלהם, ליכולות שלהם ואיך אפשר לבנות צוות מנצח. בהצלחה!
הבהירי להם שאת מנהלת המשלבת ניהול משימה עם ניהול אנשים . הצלחת המשימה בראש מעייניך , את מאמינה באנשים ונותנת להם סמכויות וחבל ארוך
אך האמונה שלך בם תסתיים ברגע שינצלו זאת לרעה . לא תתני שהם יכשילו אותך ההצלחה שלך היא גם ההצלחה שלהם.
גבי
באותו הנושא: