4 תשובות
כשאת מוחקת הודעה ששלחת, היא נמחקת גם אצלו.
את לוחצת ארוך על ההודעה ואז עושה unsend
זה מוחק לשניכם אבל גם שולח התראה שמחקת שכל פעם שאני רואה אותה אני ממש מתעצבן.
כשאת מוחקת הודעה זה גם נמחק אצלו, לא?
בתכלס שאת מוחקת זה נמחק גם אצלו
אבל עם הוא בפלאפון אז הוא יראה אותה
ושהוא ייכנס לצ'אט הוא לא יראה