16 תשובות
בטעות יצאתי לבית ספר בלי לכבות את הכריים
חזרתי וראיתי ביצים שבורות וכאלה והיה ריח חזק של אש
חזרתי וראיתי ביצים שבורות וכאלה והיה ריח חזק של אש
שואל השאלה:
וואו אתם ממש מוכשרים.
אני שרפתי בטעות את המיקרוגל בבית שלי
וואו אתם ממש מוכשרים.
אני שרפתי בטעות את המיקרוגל בבית שלי
אנונימית
שמתי מלח בעוגה
כן זה אשכרה קרה לי
כן זה אשכרה קרה לי
אה וגם שמתי כרית לחימום במיקרוגל וזה עשה שריפה והרסתי את המיקרו
שרפתי שלוש חביתות. ברצף. אבל אני כן טובה באפייה. פשוט לא בלהכין חביתות
ניסיתי להכין טחינה וזה איכשהו התפוצץ, כאילו הייתה מן בועה ממש גדולה והכל מסביב התלכלך
שרפתי קרם שוקולד
כאילו מה
אבל בכללי אני כישלון בבישול
תגובה מעליי אני בוכה^
כאילו מה
אבל בכללי אני כישלון בבישול
תגובה מעליי אני בוכה^
חחח אני ממש טובה בבישול אני מכינה את האוכל בבית אפילו אבל היה לי כישלון אחד וזה פחזניות חחחחחחח
אנונימית
הכנתי פשטידת גבינות ובטטה לערב שבועות עם המשפחה. כולם אכלו ונהנו למרות שהיה לה טעם לוואי מוזר. כולם חטפו כאב בטן ורק אחרי זה גילינו שהבולגרית הייתה מקולקלת. עד היום לא נותנים לי להכין פשטידות לערב חג. עברו 3 שנים.
שהייתי בכיתה ד או משהו ואמא שלי הייתה בחול ולא ידענו איך מכינים פסטה אז אני ואחין שלי הכנו את הםסטה עם אחלי כף אחת של מים ורוטב סויה וזה פשוט היה דוחהה רצח
רציתי להכין קצפת אז הקצפתי שמנת מתוקה כנראה יותר מידיי זנן וזה הפך למין חמאה קרישה כזו
אנונימית
שרפתי פסטה. איך פסטה יכולה להישרף אלוהים
שרפתי סלט
על מה המינוס?
על מה המינוס?
הכנתי ציפס בתנור והרמתי את הנייר אפייה יותר מדי למעלה ובגלל שזה נגע שם במשהו כל הנייר עלה באש
קיצר תסביך
קיצר תסביך
אה כן, גם שרפתי דובוני גומי.
אז ככה, זה היה בגיל 12 בערך. רציתי להמיס דובוני גומי כדי לשים בהם מקל ולהפוך אותם לסוכריות על מקל. ומה הדרך הכי טובה להמיס דובוני גומי? נכון מאוד! במיקרו! אז בקיצור, שמתי את כל הדובונים בקערה, ושמתי אותם במיקרו על 10 דקות. כשהמיקרו סיים, ניגשתי ופתחתי אותו, ובמקום תמיסה צבעונית של דובוני גומי, הייתה שם קערה מפוצצת. (אני לא צוחקת, היא אשכרה נשברה מהחום) ועיסה חומה מגעילה ורותחת מפוזרת על כל המיקרו. וכאילו שזה לא מספיק, כשהוצאתי את החתיכות של הקערה מהמיקרו, נכוותי מהן ואז הן נפלו והתנפצו לי על הרגל.
אז ככה, זה היה בגיל 12 בערך. רציתי להמיס דובוני גומי כדי לשים בהם מקל ולהפוך אותם לסוכריות על מקל. ומה הדרך הכי טובה להמיס דובוני גומי? נכון מאוד! במיקרו! אז בקיצור, שמתי את כל הדובונים בקערה, ושמתי אותם במיקרו על 10 דקות. כשהמיקרו סיים, ניגשתי ופתחתי אותו, ובמקום תמיסה צבעונית של דובוני גומי, הייתה שם קערה מפוצצת. (אני לא צוחקת, היא אשכרה נשברה מהחום) ועיסה חומה מגעילה ורותחת מפוזרת על כל המיקרו. וכאילו שזה לא מספיק, כשהוצאתי את החתיכות של הקערה מהמיקרו, נכוותי מהן ואז הן נפלו והתנפצו לי על הרגל.
שרפתי סיר כשניסיתי להכין פופקורן על הגז,
וכמובן גם את הפופקורן
וכמובן גם את הפופקורן